- 451
- 227
- 43
Teşekkürler @Blue's
Abi evdeyim öğrenciyim alttan 1 dersim.var stajımi yaktılar yakmasalar tek-çift sınavına grip mezun olacaktım ise girecektim şimdi staj yeri arıyorum çalışamıyorum da dgs çalıştığım için bonus kovaliyorum 10 tl yi 100 yapıyorum sonra 100 tl yi 110 olmuyor bu arada betcio sitesinden oynuyorum hem kayıp bonusu %20 hem de min çekim dusukTuncay durumlar nasil dostum bu aralar cekim paylasmiyon
Ogrenci adamsin basarilarini bekliyom
Çekiliş çıkmadı ya hemen küfür helal sana erkekLan siking senin boruna sokarim amciga bakale
yazıklar olsun sana dıyorum baska da bısey demıyorum
La gece gece isine bak cikip cikmamasi ne alaka bizi bilen biliyor .Çekiliş çıkmadı ya hemen küfür helal sana erkek
Ne agladin beyazıklar olsun sana dıyorum baska da bısey demıyorum
10 puan benden10 saniye içinde 150 kişiden 10 kişi anca kalır şimdi çabucak terk edebilir siniz
Gardas vallahi cikaydi sana atacaktim yeminle.yazıklar olsun sana dıyorum baska da bısey demıyorum
RLa gece gece isine bak cikip cikmamasi ne alaka bizi bilen biliyor .
Simdi sana tebrikler
Tesk @Blue's Reis Emeginize Saglik..
Her ay bir şekild e 175 buluyorum askeri borcu ödüyorum.kredi kartının sonra geri cekiyorum sonra her ay böyle iş bulsam calisicam piyasa çok kötü ben boş kalmazdım ama nasip şu kendime.hakim olabilsem keşke.Tuncay durumlar nasil dostum bu aralar cekim paylasmiyon
Ogrenci adamsin basarilarini bekliyom
İyisini yapiyon napacan gardasim hayat vs hersey cok zor ama pes etmicenAbi evdeyim öğrenciyim alttan 1 dersim.var stajımi yaktılar yakmasalar tek-çift sınavına grip mezun olacaktım ise girecektim şimdi staj yeri arıyorum çalışamıyorum da dgs çalıştığım için bonus kovaliyorum 10 tl yi 100 yapıyorum sonra 100 tl yi 110 olmuyor bu arada betcio sitesinden oynuyorum hem kayıp bonusu %20 hem de min çekim dusuk
Suslan geveze bos bos konusuyon 2 saattirÇekiliş çıkmadı ya hemen küfür helal sana erkek
hacı konusma tarzı ıtıcı ınsanlar var uyuz edıyolarGardas vallahi cikaydi sana atacaktim yeminle.
Ama yarin maas alcam atcam sana