Buluruz biz dost işin plan gelir bulur sen tasalanmaŞahsi algılama dost konuda olmayan birçok kişi yazıyor Dm bulmakta sıkıntı yaşıyorum Kusura bakma
Buluruz biz dost işin plan gelir bulur sen tasalanmaŞahsi algılama dost konuda olmayan birçok kişi yazıyor Dm bulmakta sıkıntı yaşıyorum Kusura bakma
günaydın o zaman ihtiyarBiz daha yeni kalktık ne iyi geceleri bundan sonra böyle 9 da yatar 5 te kalkarız
GünaydınlarBuluruz biz dost işin plan gelir bulur sen tasalanma
Omerbaba alcaraz 0-3 yenılıre bahıs almalısınGünaydınlar
3.90 oranı var adam yendikçe oranı 0.20-0.30 azalıyorOmerbaba alcaraz 0-3 yenılıre bahıs almalısın
Yener mi diyorsun vande şulupOmerbaba alcaraz 0-3 yenılıre bahıs almalısın
Ömer babam çok DM atan üyenin sonunu anlat, anlatta herkes ibret alsınGünaydınlar
Alcaraz ıyı gozukmuyo denenırYener mi diyorsun vande şulup
Senden bir tane daha yoksa Estağfirullah değil eyvallah diyeceksin can kartalestagfurllah hocam iyi geceler
kesene bereket dostÖdüller gönderildi afiyet olsun dostlar
@drogba6 Dm bekliyorum
problem yok üstad seviliyorsun iyi gecelerSenden bir tane daha yoksa Estağfirullah değil eyvallah diyeceksin can kartal
Alcaraz ıyı gozukmuyo denenır
Vande şurup son setide kazanırsa ikinize 150 TL zurna dürüm + hikayeSenden bir tane daha yoksa Estağfirullah değil eyvallah diyeceksin can kartal
benimde kulağımın dibine inip bi ney çalar mısın Daddy ÖmerVande şurup son setide kazanırsa ikinize 150 TL zurna dürüm + hikaye
Ömer babam 500 atsan bu seferlik 30 Ağustos hatrına aybasında veririz geri bilirsin bizim ağzımızdan yalan eksik olmazVande şurup son setide kazanırsa ikinize 150 TL zurna dürüm + hikaye
Kralsinnnnnbiz bu totemin kitabını yazdık kitabını @drogba6
Önceden biz dağıtırdık dost ödülleri bozdun kendini yakışmadıÖdüller gönderildi afiyet olsun dostlar
@drogba6 Dm bekliyorum
Hadı bakem bolsansVande şurup son setide kazanırsa ikinize 150 TL zurna dürüm + hikaye
500 TL'lik aldım vlia öylesineÖmer babam 500 atsan bu seferlik 30 Ağustos hatrına aybasında veririz geri bilirsin bizim ağzımızdan yalan eksik olmaz