carlos grandslam ilk hafta ile ikinci hafta arası yazla kış kadar farklı düşük vitesteAlcaraz 2 roundda bu kdar zorlanıyosa yarı fınal goremez turnuvada
Bı sorunu var bnce ızledıgum kadarıykacarlos grandslam ilk hafta ile ikinci hafta arası yazla kış kadar farklı düşük viteste
Setı verırse bu turda bıle elenır ıyı gozukmuyocarlos grandslam ilk hafta ile ikinci hafta arası yazla kış kadar farklı düşük viteste
dostum bir istegim yoktu zaten tenis sevdigim için sıkıntıdan takipledim .d tuhaf bir yaklaşım iyi gecelerin olsun kazancın daim olsunEfkalade Drogba Ferdi
Özelden payfix iletirseniz sevinirim
Bunun dışında kimse yazmasın lütfen
bende izliyorum hocam ekstra vuruşlar çıkartmaya başlar birazdanSetı verırse bu turda bıle elenır ıyı gozukmuyo
Senın showun haftasonu gbı hıs vardostum bir istegim yoktu zaten tenis sevdigim için sıkıntıdan takipledim .d tuhaf bir yaklaşım iyi gecelerin olsun kazancın daim olsun
anlamadım yazdıgını hocamSenın showun haftasonu gbı hıs var
bahıs showun haftasonu plur dedım daanlamadım yazdıgını hocam
Şahsi algılama dost konuda olmayan birçok kişi yazıyor Dm bulmakta sıkıntı yaşıyorum Kusura bakmadostum bir istegim yoktu zaten tenis sevdigim için sıkıntıdan takipledim .d tuhaf bir yaklaşım iyi gecelerin olsun kazancın daim olsun
ha maaşı bekliyorum reis umarım dertler bitiyor foruma da çok ugramam yoru 1.5 aydır bir kaç kişiye paslarım kaçarım iyi gecelerin olsunbahıs showun haftasonu plur dedım da
Biz daha yeni kalktık ne iyi geceleri bundan sonra böyle 9 da yatar 5 te kalkarızsağol eniştemm iyi geceler
estagfurllah hocam iyi gecelerŞahsi algılama dost konuda olmayan birçok kişi yazıyor Dm bulmakta sıkıntı yaşıyorum Kusura bakma