- 20,636
- 10,597
- 113
Bence manuda premier league seviyesinde değil şuandeğil torreira fb gs ortasahası karması olsun yine yer. bizim lig malesef avrupa standartlarının cok altında. Tarihin en kötü manusu için bile bunu konusmak acı
Bence manuda premier league seviyesinde değil şuandeğil torreira fb gs ortasahası karması olsun yine yer. bizim lig malesef avrupa standartlarının cok altında. Tarihin en kötü manusu için bile bunu konusmak acı
Günlerdir aylardır bekliyoruz...Aşırı derecede heyecanlıyım.Vakit geçmek bilmiyor.Saatlerdir bestelerden tut sokaklardaki yürüyüşlere kadar videolardan çıkamıyorum.Bu Galatasaray gerçekten his takımı.Çocukluk aşkım yemin ediyorum bu takım.İçim kıpır kıpır.Yensende yenilsende şu duyguyu yaşattığın için teşekkürler Cimbom’um
İsmini sevdiğim babaların babası Drogbabanın maç öncesi söylemiş olduğunu izlemediysen tavsiye ederim https://x.com/atavratpitbull/status/1709114309790388504?s=46Günlerdir aylardır bekliyoruz...
Adam resmen Galatasaraylı doğmuş gibi yaİsmini sevdiğim babaların babası Drogbabanın maç öncesi söylemiş olduğunu izlemediysen tavsiye ederim https://x.com/atavratpitbull/status/1709114309790388504?s=46
Helal dost var mı geceye maç tahmınındeğil torreira fb gs ortasahası karması olsun yine yer. bizim lig malesef avrupa standartlarının cok altında. Tarihin en kötü manusu için bile bunu konusmak acı
Kayıp bonusunu döndürüyordur o şimdi 😃Helal dost var mı geceye maç tahmının
jahshshs aynı benKayıp bonusunu döndürüyordur o şimdi 😃
Paraya ihtiyacım yok varsa senin yollayayımKayıp bonusunu döndürüyordur o şimdi 😃
maç öncesi yazsaydın dost maç sonunu niye bekledin?Helal dost var mı geceye maç tahmının
Var valla yollasana kank 😃Paraya ihtiyacım yok varsa senin yollayayım
Merak etme Her yere yazdık dostmaç öncesi yazsaydın dost maç sonunu niye bekledin?
Umarım kupon da yapmışsındır zira çok iyi oranı vardı GS'ninMerak etme Her yere yazdık dost
Bunların forumlarına girdim baktım adamlar gala dehşet bir takım sampiyonlar ligini kazanabilir diyenler bile var.
Manu 2 gol attı bize ikisi de kontraatak
Penaltı kaçırdık
Doksan dakika savunma yapıp kazanmadık
Başa baş oynadik