Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Manchester United - Galatasaray Maçına Slovak Hakem

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,612
10,591
113
değil torreira fb gs ortasahası karması olsun yine yer. bizim lig malesef avrupa standartlarının cok altında. Tarihin en kötü manusu için bile bunu konusmak acı
Bence manuda premier league seviyesinde değil şuan

karaadam81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,846
2,567
113
Manunun orana bakin spir oynayan zaten anlar az cok bu orandaki maclarin 3 taneden ikisi kazanamiyo zaten

ŞAH

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,451
5,524
113
Aşırı derecede heyecanlıyım.Vakit geçmek bilmiyor.Saatlerdir bestelerden tut sokaklardaki yürüyüşlere kadar videolardan çıkamıyorum.Bu Galatasaray gerçekten his takımı.Çocukluk aşkım yemin ediyorum bu takım.İçim kıpır kıpır.Yensende yenilsende şu duyguyu yaşattığın için teşekkürler Cimbom’um

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,612
10,591
113
Aşırı derecede heyecanlıyım.Vakit geçmek bilmiyor.Saatlerdir bestelerden tut sokaklardaki yürüyüşlere kadar videolardan çıkamıyorum.Bu Galatasaray gerçekten his takımı.Çocukluk aşkım yemin ediyorum bu takım.İçim kıpır kıpır.Yensende yenilsende şu duyguyu yaşattığın için teşekkürler Cimbom’um
Günlerdir aylardır bekliyoruz...

cyber5757

🦁
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
501
430
63
Galatasaray adamı böyle patlatır 🥃🦁

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,486
1,134
113
Bunların forumlarına girdim baktım adamlar gala dehşet bir takım sampiyonlar ligini kazanabilir diyenler bile var.
Manu 2 gol attı bize ikisi de kontraatak
Penaltı kaçırdık
Doksan dakika savunma yapıp kazanmadık
Başa baş oynadik