Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Manchester United - Galatasaray Maçına Slovak Hakem

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,145
154,276
113
1696158365099.png

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu ikinci haftasında deplasmanda Manchester United ile yapacağı maçta Slovak hakem Ivan Kruzliak görev alacak.

UEFA'dan yapılan açıklamaya göre 3 Ekim Salı günü Old Trafford Stadı'nda oynanacak maçta Kruzliak'ın yardımcılıklarını aynı ülkeden Branislav Hancko ve Jan Pozor üstlenecek.
Müsabakanın dördüncü hakemi ise Peter Kralovic olacak.

ŞAH

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,451
5,524
113
Ekli dosyayı görüntüle 400138

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu ikinci haftasında deplasmanda Manchester United ile yapacağı maçta Slovak hakem Ivan Kruzliak görev alacak.

UEFA'dan yapılan açıklamaya göre 3 Ekim Salı günü Old Trafford Stadı'nda oynanacak maçta Kruzliak'ın yardımcılıklarını aynı ülkeden Branislav Hancko ve Jan Pozor üstlenecek.
Müsabakanın dördüncü hakemi ise Peter Kralovic olacak.
Bu hakemin yönettiği hiç bir maçta Türk takımları ne yazıkki galip gelememiş.Üstelik söylenilenlere göre bu hakem United alt yapısından çıkan bir hakemmiş.Bizim için güzel bir tercih olmadı bu bakalım 🤷‍♂️

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,280
6,478
113
Bu hakemin yönettiği hiç bir maçta Türk takımları ne yazıkki galip gelememiş.Üstelik söylenilenlere göre bu hakem United alt yapısından çıkan bir hakemmiş.Bizim için güzel bir tercih olmadı bu bakalım 🤷‍♂️
United yöneticisi dahi çıkıp maçı yönetse Türk hakemler kadar rezil yönetmez bizim ülkeden başka yerde maçı istedigine veren hakem yok sıkıntı yok yani

ŞAH

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,451
5,524
113
United yöneticisi dahi çıkıp maçı yönetse Türk hakemler kadar rezil yönetmez bizim ülkeden başka yerde maçı istedigine veren hakem yok sıkıntı yok yani
Niye Ivan Bebek maçı tutup rakibe verdiğinde bu yorumu yapmamıştı kimse dost?

ŞAH

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,451
5,524
113
Ayrıca sadece Galatasaray adına konuşmuyorum Avrupa’da ne yazıkki hiçbir Türk takımını sevmiyorlar

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,280
6,478
113
Ayrıca sadece Galatasaray adına konuşmuyorum Avrupa’da ne yazıkki hiçbir Türk takımını sevmiyorlar
Ben Galatasaray her türlü kaybeder falan niyetiyle de demiyorum çıkar futbolunu oynarsa alır maçı ama ligdeki gibi cömert davranıp bir kaç pozisyon harcarsa acimazlar hakemin etki edeceğini zannetmiyorum

Lawlss

Kumarı bıraktım, kendinize iyi bakın
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,422
5,759
113
Sence sıkıntı bu hakemde mi yoksa Türk takımlarında mı? Avrupa'da çok başarılı takımlarımız yok kral bildiğin gibi :D

egelixx10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
816
307
63
Ulan Kopenhag maçını alacaktık be hemde 25 k gitti o maçtan başarılar Galatasaray ım

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,708
47,664
113
Sen son liver toth macini bi izle oyle bi yorumu yap.trde o hata yapilsa dudugu adamin bi tarafina sokarlar

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,708
47,664
113
United'de durumlar kotu gs bidaha bu sekile yakalayamaz onlari ama yinede gsnin isi zor.mac cok buyuk ihtimalle kg %50 1 biter %40 0 biter gsnon kazanma ihtimali %10 bnce

cberkdogdu

✅ 💲💲💲💲💲💲
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,404
6,670
113
Uzun zamandır bu maçı bekliyordum kasayı yüklü ayarladım. Manchesterin en az 3 gol acağını düşünüyorum. Ev sahibi 2,5 üst ile handikap arasında kararsızım

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,608
10,587
113
Uzun zamandır bu maçı bekliyordum kasayı yüklü ayarladım. Manchesterin en az 3 gol acağını düşünüyorum. Ev sahibi 2,5 üst ile handikap arasında kararsızım
Sanchez ve Torreira oynarsa Galatasaray hayatta 3 yemez hacı