- 141
- 137
- 43
Alıntı yaptığın mesajdaki promosyon başka bir siteye ait. Maybet promosyonu yatırım şartsız.Yatirimli yaziyor
Alıntı yaptığın mesajdaki promosyon başka bir siteye ait. Maybet promosyonu yatırım şartsız.Yatirimli yaziyor
Gatesen 8 TL den freespin e girdim 8 TL verdi iyimisi 😃fs ler sahte arkadaslar oyun 2. patlamayı gostermıyor garantı spıne dusuyor fakat 1 kere bıle patlamıyor bala göte artık yınede deneyebılırınısz
Kazanç verebilir ama sahte slotlarbu altyapıda klasık zaten hiçbir bonusu almayacaksın denemesıde aynı fs bonusuda hepsi bu şekılde fs lerın işareti bile farklı zaten sahte oldugunu çok belli ediyor gereksiz bir site
Valla hırs ettim 46 lirayı 1000 lira yapcam dedm.. 1400 oldu kasa.. çekm vercem bakalm gelirse yazarımMarbet | Licensed
marbet102.com
Üye olduktan sonra SMS ve e posta dogrulamaları yapıp aşağıdaki bonus talep linkinden bonus alınabilir. Freespinler gates oy olympus oyununda geçerli.
Freespin kazançları sadece pragmatic oyunlarında kullanılıp kasa 1000 TL olursa yatırım şartsız 200 TL çekilebilir. Bol şans.
Marbet
www.marbetbonus.com
200 değil mi çekimİşleme alındı çekim Ekli dosyayı görüntüle 441341
1 k yap 250 cekti200 değil mi çekim
Valla hırs ettim 46 lirayı 1000 lira yapcam dedm.. 1400 oldu kasa.. çekm vercem bakalm gelirse yazarım
Bende çekim verdim 15 dakika oldu. Bakalım odeyecekmi.
İşleme alındı çekim Ekli dosyayı görüntüle 441341
Cristmas bonanza oynadım gatesten 100 TL geldi 300 kez çevirdim spine girmedi komple ayarlı slotlarKazanç verebilir ama sahte slotlar
Hele hele balıkci oyunlarını oynamayin
bonus talep kısmında varNasıl alıyruz ya biri soylesin ben üye oldum e posta dogruldım canlı destek den mi istiyecez