- 793
- 558
- 93
harbii miii1k yap 250 çek imiş konuyu açan arkadaş 200 yazdı diye 200 verdim iptal edilsin diye bekliom şimdi de
harbii miii1k yap 250 çek imiş konuyu açan arkadaş 200 yazdı diye 200 verdim iptal edilsin diye bekliom şimdi de
itpal edildi çekimim sebebi ne acaba payfx le çekm yapmtşm... acaba 2000 mi yapmamz lazm kasayı ?
200 çekm verdm iptal etti zaten. şimdi 250 verdm bakalmyok yav 1000 yap 250 çek imiş 200 çekim verdiysen 250 ver
Bonus talrp nerde kardesim bulamadimbonus talep kısmında var
kardeş forumn en bşanda talep sayfası var zaten.. onu geçtm sitenn en üstüdne kıoskocaman bonus talep yazıyorBonus talrp nerde kardesim bulamadim
Nerde amk talebiBonus talrp nerde kardesim bulamadim
marbet102.comMarbet link uokmu arkadaş lar siteye girilmiyor
Nerde amk talebi
Bizde cikmiyor mobilden giriyoruz duye mi
[/QUOTE
mobilde çıkmıyorsa sağ üst köşede 3 noktaya dokun.. masaüste görüntüsünü seç..
benm çekm yine iptal edildi laMarbet
marbetbonus.com
şuna tıkla madem mobilden görünmüodur belki
Hemen 250 çekersen kaciyor sananlar 50 50 çek kardesbenm çekm yine iptal edildi la
benm çekm yine iptal edildi la
Slotları ayarlı imkanı yok para vermez 4 hesapda da 50 spin 100 ü görmedi yada zar zor gördü 😃Marbet | Licensed
marbet102.com
Üye olduktan sonra SMS ve e posta dogrulamaları yapıp aşağıdaki bonus talep linkinden bonus alınabilir. Freespinler gates oy olympus oyununda geçerli.
Freespin kazançları sadece pragmatic oyunlarında kullanılıp kasa 1000 TL olursa yatırım şartsız 250 TL çekilebilir. Bol şans.
İlk başta yanlışlıkla 200 çekilebilir yazmışım, 250 çekilebilir.
Marbet
www.marbetbonus.com