Yok valla her yolu denedim büyük ihtimal vpn ile bulunuryoğurma kendini bence site yol almış gibi hissindeyim ben bulamadım
Bende 3000 yaptım bakiyeyi 5000 yapacam derken sıfırladım açgözlülüğümden çekemedik hiçbişey🙁Titabet Çekim geldi 3315 verdim 335₺ gönderdiler değişik bir site paylaşan arkadaşa teşekkürler
nerden talep ettin bousu ben uye oldum bulamadımBende 3000 yaptım bakiyeyi 5000 yapacam derken sıfırladım açgözlülüğümden çekemedik hiçbişey🙁
Talepte yoksa bitmiştir ben talepten almıştımBonus talepde yok beyler bı açıklık getirseniz
Site acilmio güncel link varmiDostlar abiler kardesler bacilar v b site hakkinda bilgim yoktur sms geldi girdim oynadim bu herkese bol sann getirsin
Günaydın abi nasılsınGiriyo
Sana da günaydınGünaydın abi nasılsın
Sağlık olsun dost bidahakine öyle yapmaBende 3000 yaptım bakiyeyi 5000 yapacam derken sıfırladım açgözlülüğümden çekemedik hiçbişey🙁
Sadece banka havalesi ile çekeceksin dosttitabet 1000 çekim yaptım 100 gelmedi payfixe 12 saat oldu
alakası yok payfixle geldi benimSadece banka havalesi ile çekeceksin dost
Bilmiyorum destek öyle demiştialakası yok payfixle geldi benim
Ben 1000 yaptım payfix e 100 çekim talebi verdim öder mi acabaUzun sürüyor
Ekli dosyayı görüntüle 645087
MARKİ İPTAL
Site devlet tarafından enselendi dün gece itibari ile, kimisi alındı içeriye kimisi kaçtı..
ÖderBen 1000 yaptım payfix e 100 çekim talebi verdim öder mi acaba