- 27,584
- 22,817
- 113
Az ye awBende kendımemı atam
Az ye awBende kendımemı atam
Yav ne bilim aw kafanı attırdı gece gece bela oldu awAdam bilisimciyim dedi adama niye terso yapiyon dost olacam onunla belki eski sevglimin numarasını bulur
İnşallah gelir tek gelsin de . Bana durumu yazarsınTamam dost onur dostumuzun çekimi haftaya gelir haydibetle olcak iş değil bu işler 🤣
Kırıldım 🥺Az ye aw
Onları bende bulurum aw ne var ondaHe ya amcamın ismine kadar yazmış aw
Ben ne alaka anlamadımTamam dost onur dostumuzun çekimi haftaya gelir haydibetle olcak iş değil bu işler 🤣
Aga öyle bi kumar oynama şekli yok kusura bakmaKırıldım 🥺
Özür dile bro orda sen hataliydin çok ters konusuyonYav ne bilim aw kafanı attırdı gece gece bela oldu aw
Amcayı fakn nerden buluyoOnları bende bulurum aw ne var onda
Zevk alıyom hep kazanamayızAga öyle bi kumar oynama şekli yok kusura bakma
Bu bilisimciler tehlikeli reco gotune sürdüğün kremin markasını bile öğrenirlerAmcayı fakn nerden buluyo
Yav ilk o başlattı aw devletin sitesine kim giriyor yemeyince laflar kendi ağladı hemenÖzür dile bro orda sen hataliydin çok ters konusuyon
Ama nasıl ısteBu bilisimciler tehlikeli reco gotune sürdüğün kremin markasını bile öğrenirler
Adını soyadını kocaman yazmış elinde data varsa büyük büyük dedesine kadar bulur basit şeyler bunlar sitelere tc veriyorsun adres vs ordan da bulur zor değil bilişim okumak gerekmiyorAmcayı fakn nerden buluyo
Yra yedik mi yaniAdını soyadını kocaman yazmış elinde data varsa büyük büyük dedesine kadar bulur basit şeyler bunlar sitelere tc veriyorsun adres vs ordan da bulur zor değil bilişim okumak gerekmiyor
Modumu düşürdün şuanGelen kupon parası lose oldu ank . Şeyimiz kalktı yine . Bugünlük yeter Ekli dosyayı görüntüle 315547