- 5,693
- 3,803
- 113
İlerleyen saatlerde acilacakBanka havalesi bende açık değil dostum sende açık mi
İlerleyen saatlerde acilacakBanka havalesi bende açık değil dostum sende açık mi
Tessekur ederim bilgin için dostumİlerleyen saatlerde acilacak
Bende az kalsın sifirliyordum zor kurtardım200 tl yaptim.cekim sadece papara çekim vardı.ben papara hesabı kapatmıştım. Oynayıp sıfırladım.
Nasil cekeniyorsunBen çekemiyorum
Gece 3te acıktı, sonra sadece papara kaldı bende deBanka havalesi bende açık değil dostum sende açık mi
Olmuyor dostum öyle baglandım 1 2 sefer güncelleme var diyo sadece papara diyoAçtırmak için destekle konuşmanız gerekiyor beyler
Allaha allah bende hala açık değil dostumBenim 2 talebimide red etmislerdi 3.yude verememistim ama simdi bakdim eklemisler
Kaybettik zaten 😁Allaha allah bende hala açık değil dostum
Çekipmi kaybettinKaybettik zaten 😁
Yok ne 50yi direkt kaybettimÇekipmi kaybettin
Geçmiş olsun dostum demekki bakiyesi olanları kaldırdılar bunlar çekim yöntemleriniYok ne 50yi direkt kaybettim
Herkesds aynı sorun mail yada SMS kod gelmiyor kiAktivasyonu nasıl yapıyoruz çekim yapamıyorum
Ben dün gece hallettim sms geldiHerkesds aynı sorun mail yada SMS kod gelmiyor ki
Nasıl yaptın kardeşimBen dün gece hallettim sms geldi
Dostum mailine gir kayıt olduğun zaman kod gelmiştir o kodu gir oluyorNasıl yaptın kardeşim