- 1,166
- 447
- 83
Olabilir dost yenibosna bet de gelirİstanbuldaki maslak mı bu
Olabilir dost yenibosna bet de gelirİstanbuldaki maslak mı bu
Bana 500 tl ekledi ne alakabana 30 dkda eklendi
1 tane sıfırı fazla basmışlar dostBana 500 tl ekledi ne alaka
50 50 çevir rulette 500 çekim ver çaktırmaBana 500 tl ekledi ne alaka
50 tl eksik çekim vereceksin ve havale ile vereceksin.az önce bir arkadaşta da öyle oldu canlı desteğe bağlanıp sorduBİG BASS OYNADIM KASA 300 OLDU AKTIF BONUS VAR DIYOR BEKLIYORUM DESTEGI CEKIM YAPMAK ICIN BEYLER BILGINZIE
Dur bakalım50 50 çevir rulette 500 çekim ver çaktırma
Çaktırma dost1 tane sıfırı fazla basmışlar dost
gordum onuda mecbur beklıcez dost aktıf bonus dedıgı ıcın cekemıyorum onuda sorucam destege ama50 tl eksik çekim vereceksin ve havale ile vereceksin.az önce bir arkadaşta da öyle oldu canlı desteğe bağlanıp sordu
1000 yap çek 😄Dur bakalım
Tamam iste arkadaşta da öyle diyordu.50 tl hesapta kalacak banka havalesi ile çekim vereceksin.bi dene öyle.max 10 dkda yatmıştı arkadaşın @zavrak1gordum onuda mecbur beklıcez dost aktıf bonus dedıgı ıcın cekemıyorum onuda sorucam destege ama
Bana da 5 TL eklendi benim sıfırı sana vermişler 🥲Bana 500 tl ekledi ne alaka
yakınınıza ait tc yazın diyo çekim verirken ne alaka
[/Q
tamam kardesım haber verırım geneTamam iste arkadaşta da öyle diyordu.50 tl hesapta kalacak banka havalesi ile çekim vereceksin.bi dene öyle.max 10 dkda yatmıştı arkadaşın @zavrak1
Canli duzeltiyor. 50 sitede birak 250 cek havale. Payfix iptal ediyorBİG BASS OYNADIM KASA 300 OLDU AKTIF BONUS VAR DIYOR BEKLIYORUM DESTEGI CEKIM YAPMAK ICIN BEYLER BILGINZIE
Dost gonderiyim sanaBana da 5 TL eklendi benim sıfırı sana vermişler 🥲
taamam kardesım sen hangı banka cektın ?Canli duzeltiyor. 50 sitede birak 250 cek havale. Payfix iptal ediyor