Mantikli ama 12den 1 kere patlatır900 küsürdeydi açıldı ekledi bana hayret ettim. Bonanza 23 tl verdi. 73 lira ile bu arada 12 kere 1.25 orandan tek tek kasa gidersem 1000 i geçiyor 😅😅
Sürpriz kupondan ilk kupondan gidersen daha kötü. Hem kasan artsin önce bu mantıkla sonra bakarsın güvendiğin maç oynaniyordur araya 1.60 1.80 lik kaydirirsin fark eder çok fark eder hattaMantikli ama 12den 1 kere patlatır
50 tl artı 25 freespin verdi verdi bana sweet bonanza da 1 tl denFrespinle 50 tlyi mi veriyor yoksa sadece 1ini mi veriyor
Dene dost basarirsin umarimSürpriz kupondan ilk kupondan gidersen daha kötü. Hem kasan artsin önce bu mantıkla sonra bakarsın güvendiğin maç oynaniyordur araya 1.60 1.80 lik kaydirirsin fark eder çok fark eder hatta
Abi nedir buBeyler o bu değilde yarın Airdrop açılıyor para kazanmak isteyenler yazsın özelde 3 haftadır ayın 17sini bekliyorum yazana yardımcı olurum herhangi bir para yatırma işlemi olmadan kazanc sağlayabilirsiniz
Aga ben giriş yapamıyorum50 tl artı 25 freespin verdi verdi bana sweet bonanza da 1 tl den
ikisinide ekliyor hem 50 tl hemde 25 spin ekliyorDost Freebet mi aldın freespinmi
Öğrenciye ilaç bu kazançlarda olay ne17 Şubat 1 Mart arası kesin kazanç sağlamak isteyen arkadaşlar bana yazsınlar ama sakın boş muhabbetler için yazmayın bu muhabbeti kendi aileme bile yaptım ben bı sorun olacaginida sanmıyorum aynı coin base gibi hatta kimlik onayı bile istemiyorlar
benide attıBenide attı
benide attı
1033 te attı dışarı