- 15,256
- 7,578
- 113
Aynen bi de en son koyduğun macmış muammada falan mı kalmıştın oynim mi oynamim mi oyna gitsinKombinedeki en dusuk oranli mactan.yatma senlikleri 1546. kez coskuyla son buldu...
Aynen bi de en son koyduğun macmış muammada falan mı kalmıştın oynim mi oynamim mi oyna gitsinKombinedeki en dusuk oranli mactan.yatma senlikleri 1546. kez coskuyla son buldu...
Yok yav bi' 5-10 dk. evvel oynasam iy 1.5 ustu girecektim hatta. Bu sefer de ondan yatacaktim.Aynen bi de en son koyduğun macmış muammada falan mı kalmıştın oynim mi oynamim mi oyna gitsin
MR oyunda varmı kiNeyse umudumuzu kaybetmeyelim mr oyun youwin spin çevirelim belki şans gelir 1 k yapar çıkarız
Mroyunda uyeligim yok acaba yeni uyelere free spin veriyor muNeyse umudumuzu kaybetmeyelim mr oyun youwin spin çevirelim belki şans gelir 1 k yapar çıkarız
Yeni üyelere yok diye biliyorum ama üye ol normalde çark var ordan alırsınMroyunda uyeligim yok acaba yeni uyelere free spin veriyor mu
Kasa yokya 4 oranı vardıGoias maçı 2.5 üst iy 1.5 üst olabilir kasam yok değerlendirin ne desem gelir
Ms 2 biterColo Colo ya bak dk. 48 de 1-1 olmus biloyorum ya ızdirap çektire çektire yatış hedef ben miyim lannnn
genelde öyle olur zaten dostumUlan 100 tl kasa olsa rahat 2 k yapmıştım şimdiye kasa yokya ne düşünsem geliyor canlıda. P
mr oyun da 100 tl ye kadar geldim sıfırladımNeyse umudumuzu kaybetmeyelim mr oyun youwin spin çevirelim belki şans gelir 1 k yapar çıkarız
Senin gününmüş bu geceKasa yokya 4 oranı vardı
Adam çektiya kardeş sormasana çekim ver gelirse al paranı gelmesse sor herşeyi devletten beklemehesabı 115 lira yaptık çekim yapmayın yarın şartları bekleyin diyor
Aynen deplasman daha iyo bence 4 golü bulacaklarMs 2 biter
Günlük bişey yok kasa olmayınca olan durum knki herzaman oluyorSenin gününmüş bu gece
Umarim bu şansın gece 12 ye kadar devam eder guze bi kapanış yaparsın
))Günlük bişey yok kasa olmayınca olan durum knki herzaman oluyor