- 7,927
- 4,182
- 113
benden papara hesabimim resmini çekip maille gönderme mi istediler ilk cekim iptal oldu onu gonderdim onayladilar papara hesabimi verdim şimdi bende cekim bekliyorum senin para geldimibende verdim dostum bekliyorum
benden papara hesabimim resmini çekip maille gönderme mi istediler ilk cekim iptal oldu onu gonderdim onayladilar papara hesabimi verdim şimdi bende cekim bekliyorum senin para geldimibende verdim dostum bekliyorum
bende aynısı oldu bende gönderdim papara resmini yok 1 saat oldu bekliyorumbenden papara hesabimim resmini çekip maille gönderme mi istediler ilk cekim iptal oldu onu gonderdim onayladilar papara hesabimi verdim şimdi bende cekim bekliyorum senin para geldimi
bekleyelim bakalım bir aksilik olmaz umarımbende aynısı oldu bende gönderdim papara resmini yok 1 saat oldu bekliyorum
inşanlah dostum çekme felan demişlerdi ama bakalımbekleyelim bakalım bir aksilik olmaz umarım
papara ödemeleri bazen 3 5 saat sürüyor ama öderlerbekleyelim bakalım bir aksilik olmaz umarım
freebet ya ondan diyorum canlı destek arkadaşa çekme demiş birde biz cekim verdik bakalimpapara ödemeleri bazen 3 5 saat sürüyor ama öderler
iyi ozaman benimkide gelir güle güle harcaşimdi geldi para hesaba
canlı destekteki kesin Nur du onun bir şeyden haberi yokfreebet ya ondan diyorum canlı destek arkadaşa çekme demiş birde biz cekim verdik bakalim
ewvallah dostum saol gelir seninkide 1 saateiyi ozaman benimkide gelir güle güle harca
tebrikler biz de yarın çekerizbenimde geldi şimdi ohh iyi oldu sermaya yoktu ☺
içerde ki bakiyeyi sifirlamamislar 14 tl var arttirsak birdaha cekim verdilirlermi ki☺ewvallah dostum saol gelir seninkide 1 saate
inşallah sanada kısmet olur hafta sonuna sermaye çıkartebrikler biz de yarın çekeriz
şans kardeşim bu hafta sonu bol kazançlı geçer umarım herkes içininşallah sanada kısmet olur hafta sonuna sermaye çıkar