@makina123Beyler bana çıkmadı JACKPOT patlamış 2 tlye 71 milyon onu öder mi merak ettim onu soruyorum🤣🤣🤣🤣
Buna sor o sana daha iyi bilgi verir
@makina123Beyler bana çıkmadı JACKPOT patlamış 2 tlye 71 milyon onu öder mi merak ettim onu soruyorum🤣🤣🤣🤣
Akşam Barcelonada buluşalım hocam sana bi ferrari ısmarlayımBuen día o zaman tangocu
200 k bana ver 🤣Beyler bana çıkmadı JACKPOT patlamış 2 tlye 71 milyon onu öder mi merak ettim onu soruyorum🤣🤣🤣🤣
Ora neresiBunu öderse sadece çamoluk otomotiv öder gerisi hava cıva
Jackpot hangi oyunlarda düşüyorAkşam Barcelonada buluşalım hocam sana bi ferrari ısmarlayım
İban at kanka 300k gönderiyim 100ü 2 sene sonra atarsın o zamana bitiririm 71milyonu en azından alacaklarım olsun200 k bana ver 🤣
Bana rüyamda düştüJackpot hangi oyunlarda düşüyor
İki sokak ötesiOra neresi
Popokta sık dusuyor ama buuk gelmiyorJackpot hangi oyunlarda düşüyor
Keşke versen öyle bir dertten kurtarırsın ki inan anlatamamİban at kanka 300k gönderiyim 100ü 2 sene sonra atarsın o zamana bitiririm 71milyonu en azından alacaklarım olsun
Sadece o sağlayıcida miPopokta sık dusuyor ama buuk gelmiyor
Bende yok çoğu kişi de de yok broherkesi kendiniz gibi çulsuz mu sanıyorsunuz beyler 71 milyon dediğiniz para 2 milyon $
Hangi siteTürkiye'de en kral sitenin ödeyeceği en baba rakam 5m oda çok düşük ihtimal
yav nasıl yok nasıl yok allah aşkına bi söylesene ya matbet dediğin site jojobet odeonbet mavibet aynı grup 15 senedir Türkiye'nin en güvenilir sitesi bunlar. Bu adamlar kıçı kırık, Diyarbakır, Mardin, Gaziantep, Kilis de 3+1 evde kurulan site değil ki ne anlatıyorsunuzO parayı ödeyecek babayiğit yok