Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Mayıs Ayı İşsizlik Maaşı

delisin61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,150
181
63
E ben de az önce sordum yukarıda yazdığım gibi söyledi bunlar bile bilmiyorlar
ya kardeşim her seferinde şu konuya gelip ortalığı karıştırma. bak son ve güzel güzel yazıyorum. bizim ödenek başka. ismide başka. her ay başvuru yapmak zorundasın. 30 iş gününü doldurdup her ay başı muhasebecin başvuru yapıyor. 29unda para alacam diyorsun. daha 30 günün dolmadan para alacağını mı sanıyorsun ? başvuru yapmadan para mı verirler sanıyorsun. kendi kendine heyecan yapma. ayın 10unda yatar

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,578
113
ya kardeşim her seferinde şu konuya gelip ortalığı karıştırma. bak son ve güzel güzel yazıyorum. bizim ödenek başka. ismide başka. her ay başvuru yapmak zorundasın. 30 iş gününü doldurdup her ay başı muhasebecin başvuru yapıyor. 29unda para alacam diyorsun. daha 30 günün dolmadan para alacağını mı sanıyorsun ? başvuru yapmadan para mı verirler sanıyorsun. kendi kendine heyecan yapma. ayın 10unda yatar
Ben ortalığı karışıyorum az önce beni anlayan biri çıktı diosun şimdi de ortalığı karıştırıyor diyorsun ben mi geldim konuya etikenlenmisim ve bilgilendirme yaptım neyse ağzını bozmicam yazma bana

delisin61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,150
181
63
Ben ortalığı karışıyorum az önce beni anlayan biri çıktı diosun şimdi de ortalığı karıştırıyor diyorsun ben mi geldim konuya etikenlenmisim ve bilgilendirme yaptım neyse ağzını bozmicam yazma bana
kardeşim kusura bakma sen değil @Rezaliko229 ya alıntı yaparken sana alıntı yapmışım :) gerçekten benim hatam. özür dilerim

Ugur48

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,084
601
113
KÇÖ Tc sonuna göre bugün yatması gerekiyordu ama yatmamış anlamadım.

Beckham123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
350
315
63
Arkadaşlar işsizlik maaşı için başvuru yapıyorum kayıt bulunamadı en yakın işkur dairesine gidin diyor işkuru arıyorum ama nedense talep için sıkıntı yok diyor tekrar başvuru yapamıyorum...

Yaykinli09

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,743
380
83
Arkadaşlar işsizlik maaşı için başvuru yapıyorum kayıt bulunamadı en yakın işkur dairesine gidin diyor işkuru arıyorum ama nedense talep için sıkıntı yok diyor tekrar başvuru yapamıyorum...
İşsizlik maaşına işveten müracaat eder sen değil

delisin61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,150
181
63
Kardeş bi sal milleti. Devlet bu yalanı bitmez. Para falan yatmaz boşuna bekleme

Yaykinli09

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,743
380
83
Arkadaşlar nakdi ücret desteği ödemeleri başladı Bunu e devletten görüntülüleyebilir miyiz? Var mı yok mu diye?