- 1,150
- 181
- 63
hay agzın bal yesin sonunda beni anlayan biri olduAynen 170 i aradım sadece işsizlik maaşı ve kısa çalışma ödeneği erkene alınmış nakdi ücret desteği ayın 8 i diyor geçen ay gibi 10 unu bulur
hay agzın bal yesin sonunda beni anlayan biri olduAynen 170 i aradım sadece işsizlik maaşı ve kısa çalışma ödeneği erkene alınmış nakdi ücret desteği ayın 8 i diyor geçen ay gibi 10 unu bulur
Çözemedim ama haberde nakdi ücret desteği ile ilgili bir ibare yok@evolaydis bunlar herkese farklımi konusuyor abi
ya kardeşim her seferinde şu konuya gelip ortalığı karıştırma. bak son ve güzel güzel yazıyorum. bizim ödenek başka. ismide başka. her ay başvuru yapmak zorundasın. 30 iş gününü doldurdup her ay başı muhasebecin başvuru yapıyor. 29unda para alacam diyorsun. daha 30 günün dolmadan para alacağını mı sanıyorsun ? başvuru yapmadan para mı verirler sanıyorsun. kendi kendine heyecan yapma. ayın 10unda yatarE ben de az önce sordum yukarıda yazdığım gibi söyledi bunlar bile bilmiyorlar
Çok saçma olmuş bu resmen ayrımcılık yapmışlarhay agzın bal yesin sonunda beni anlayan biri oldu
Ben ortalığı karışıyorum az önce beni anlayan biri çıktı diosun şimdi de ortalığı karıştırıyor diyorsun ben mi geldim konuya etikenlenmisim ve bilgilendirme yaptım neyse ağzını bozmicam yazma banaya kardeşim her seferinde şu konuya gelip ortalığı karıştırma. bak son ve güzel güzel yazıyorum. bizim ödenek başka. ismide başka. her ay başvuru yapmak zorundasın. 30 iş gününü doldurdup her ay başı muhasebecin başvuru yapıyor. 29unda para alacam diyorsun. daha 30 günün dolmadan para alacağını mı sanıyorsun ? başvuru yapmadan para mı verirler sanıyorsun. kendi kendine heyecan yapma. ayın 10unda yatar
kardeşim kusura bakma sen değil @Rezaliko229 ya alıntı yaparken sana alıntı yapmışım gerçekten benim hatam. özür dilerimBen ortalığı karışıyorum az önce beni anlayan biri çıktı diosun şimdi de ortalığı karıştırıyor diyorsun ben mi geldim konuya etikenlenmisim ve bilgilendirme yaptım neyse ağzını bozmicam yazma bana
Kırdın kalbimi abikardeşim kusura bakma sen değil @Rezaliko229 ya alıntı yaparken sana alıntı yapmışım gerçekten benim hatam. özür dilerim
Estagfurullahkardeşim kusura bakma sen değil @Rezaliko229 ya alıntı yaparken sana alıntı yapmışım gerçekten benim hatam. özür dilerim
Yatarsa haber ver kardeşimKÇÖ Tc sonuna göre bugün yatması gerekiyordu ama yatmamış anlamadım.
İşsizlik maaşına işveten müracaat eder sen değilArkadaşlar işsizlik maaşı için başvuru yapıyorum kayıt bulunamadı en yakın işkur dairesine gidin diyor işkuru arıyorum ama nedense talep için sıkıntı yok diyor tekrar başvuru yapamıyorum...
İşten çıktım üstat 12. Ayın 9 undaİşsizlik maaşına işveten müracaat eder sen değil