- 1,735
- 376
- 83
Yarını da bekleyeyim de sağolasınPTT dende sor sen belki hesaba geçmemiştir
Yarını da bekleyeyim de sağolasınPTT dende sor sen belki hesaba geçmemiştir
Çıkarılanlarda hak edenler bugün alıyordu zaten biz yarına bekleyeceğiz ben çalışmaya devam ediyorumÇıkarıldım
Yok o kısa çalışma ödeneği ile işsizlik maasi@evolaydis abi bu ayın 27sinde ödenecek mis bayram dolayısı ile öne alınmış
170 i aradım doğrudur dediler
İŞKUR İl Müdürü Gönül Demirsu, "Kısa çalışma", "nakdi ücret desteği" ve "issizlik sigortası" ödemelerinin bayramdan önce gerçekleşeceğini söyledi.Yok o kısa çalışma ödeneği ile işsizlik maasi
Alacakmiyiz 27sinde abi bizde 1168 TL yineİŞKUR İl Müdürü Gönül Demirsu, "Kısa çalışma", "nakdi ücret desteği" ve "issizlik sigortası" ödemelerinin bayramdan önce gerçekleşeceğini söyledi.
Hafta sonu öncesi yatırın güzel maçlar var deseydin yaw 😨@evolaydis abi bu ayın 27sinde ödenecek mis bayram dolayısı ile öne alınmış
170 i aradım doğrudur dediler
Bu nakdi ücret desteği uzatılacak diyorlardı 3 ay daha uzatıldı mı acaba bilgisi olan varmı beylerAlacakmiyiz 27sinde abi bizde 1168 TL yine
Öyle bir açıklama var ama sadece ondan ama sayın bakandan nakdi ücret ödemesi ile ilgili bi ibare yokİŞKUR İl Müdürü Gönül Demirsu, "Kısa çalışma", "nakdi ücret desteği" ve "issizlik sigortası" ödemelerinin bayramdan önce gerçekleşeceğini söyledi.
Yok oyle bisey gözüken 17 Ağustos son 170 ı de aradım sordum bayram öncesi ödeme nakdi ücret desteği bi resmi açıklama yok ödenmeyecek dendiBu nakdi ücret desteği uzatılacak diyorlardı 3 ay daha uzatıldı mı acaba bilgisi olan varmı beyler
Yok oyle bisey gözüken 17 Ağustos son 170 ı de aradım sordum bayram öncesi ödeme nakdi ücret desteği bi resmi açıklama yok ödenmeyecek dendi
Baktım ama sadece orada var sayın bakandan bir açıklama yok önemli olan orasiİŞKUR’dan açıklama: Bayram öncesi hesaplara geçecek
İŞKUR’dan açıklama: Bayram öncesi hesaplara geçecekwww.pusulagazetesi.com.tr
4 saat önce söylemiş abi heralde bı bakar mısın
ödeme nakdi ücret desteği yatmayacak 9undaymisTc son hanesi 0-2 olanlar banka hesaplarını kontrol etsin. Maaşlarınız yatmış.
Bozdur bozdur harca