- 4,812
- 4,924
- 113
Sabahmi yatar abi hesaba gelince banada yazarmisin koyde hiç alan yok ona gore hazirlik yapacamSenin ki ücretsiz izin mi
Sabahmi yatar abi hesaba gelince banada yazarmisin koyde hiç alan yok ona gore hazirlik yapacamSenin ki ücretsiz izin mi
geçenki benim hesaba sabah 10 gibi yatmıştıSabahmi yatar abi hesaba gelince banada yazarmisin koyde hiç alan yok ona gore hazirlik yapacam
Musa Abi sabah hesabina yatinca burdan bilgi gecermisin sana zahmetgeçenki benim hesaba sabah 10 gibi yatmıştı
Sen git o zaman ben yazarım da sabahtan sen git 9-10 arası hesabında olur ben çünkü o saatte uyuyor olabilirim ondan diyorumSabahmi yatar abi hesaba gelince banada yazarmisin koyde hiç alan yok ona gore hazirlik yapacam
Ziraat gece geldi benim valla.
Sa Abilerim KardeşlerimSabah 9._10 gibi yatiyor
Sen git o zaman ben yazarım da sabahtan sen git 9-10 arası hesabında olur ben çünkü o saatte uyuyor olabilirim ondan diyorum
Abiler yattimı acaba hesaplara bilgilendirirseniz çok sevinirimgeçenki benim hesaba sabah 10 gibi yatmıştı
Kral abimSen git o zaman ben yazarım da sabahtan sen git 9-10 arası hesabında olur ben çünkü o saatte uyuyor olabilirim ondan diyorum
Vla ta sehre indim abi ptt onu asiri kalabalık ins yatar ya bugün oyle bekliyom sırada sormak icihYol daha yatmamis
Yatmama durumu varmi abi girelerin hiçbirine yatmamis dahaYol daha yatmamis
Yok yatar hehsldeYatmama durumu varmi abi girelerin hiçbirine yatmamis daha
Yok yatar hehslde
Normalde 01:30 da yatmıştı bu ay yatmayabilir bence bitti paralar
Banada yatmamis abi kimseye yatmamis girenler hep geri bos çıkıyor 3ekadar beklerim mecbur ptt onunde yatmazsa kul kaderini yaşarBanada henüz yatmadı
Vllaha abi ya ta 1 saatlik yolu yürüyerek geldim boşuna çaresiz bekliyom öyle kimseye yatmamisBen bunların yapcagi işin içine edim bı kere de düzgün biseyi yspsalar 500 lira olunca anında yatırdılar 1000 liraya çıkınca eziyet cektirtecekler illa