ama pecete attik okadar haha tikandiHahahhaa🤣🤣🤣🤣 çık kaç hemen kanka
ama pecete attik okadar haha tikandiHahahhaa🤣🤣🤣🤣 çık kaç hemen kanka
Başka ne bekliyorsun ki?Telefon felan kalmaz isde ozaman emom
Öyle vallaha aga doğru diyonBaşka ne bekliyorsun ki?
Osmanım gibi uyumalısınExxen abi nedir tavsiyen
Valla bilmiyorum ama benim o gün vurdugum gece 6-7-8-9 sırayla kaç kere aldım hatırlamıyorum ama rahat o gece 10+ 1000 atti. ayın 3ünde açarım konusunu duruyor holide oyun geçmişinde konu başlığı ‘ bundan tam 1 ay önce’ çok seksi beDiyorum reis 10k ya satın alsam dede 1000 den ne verir acaba
payfix i kiralamış aga kiraladığı adam herşeyi üstüne almış mail telefon falan@haydutchavo55 anlat tam basdan kanka olayi
Kaç paraya kiralamis avel ya bi gelsinde bakynpayfix i kiralamış aga kiraladığı adam herşeyi üstüne almış mail telefon falan
kanka telegramdan daha önce az çok tanıştıhım bı cocuk var kurye çocuk 22 23 yaşlarında dediki payfix alıyorum böyle böyle miktarlar için ama cpcuk cok yuksek çekmiyor 500 tl 1000 tl falan dünden bu yana toplam 4 bin çekmiş yarın vericem suan veremem yeterli işlem yapmadım diyor bu durumda ben napmam lazım üstüne almış hesabo@haydutchavo55 anlat tam basdan kanka olayi
aynen @haydutchavo55 bi tam anlat agaKaç paraya kiralamis avel ya bi gelsinde bakyn
kanka anlattım okuaynen @haydutchavo55 bi tam anlat aga
yav kanka sorma ya@haydutchavo55 sen hangi akla hizmet hesap kiralama işine girdin bi tam anlatsana olum şu olayı ya
Bravo sana aferim bu muhabbetten semtte yegenim dediğim çocuğun 8 tane davası var hala gotu kurtaramadi sen hangi akla yapıyorsun bunu hemen payfixi ara kendin nodan çalındı hesap de bilgilerin8 ver çabukkanka telegramdan daha önce az çok tanıştıhım bı cocuk var kurye çocuk 22 23 yaşlarında dediki payfix alıyorum böyle böyle miktarlar için ama cpcuk cok yuksek çekmiyor 500 tl 1000 tl falan dünden bu yana toplam 4 bin çekmiş yarın vericem suan veremem yeterli işlem yapmadım diyor bu durumda ben napmam lazım üstüne almış hesabo
Payfixi ara söyle hesap benim kontrolüm altımda değil de gerekirse acilmamak üzere kapatsınlar yoksa basın harbiden agrir hemen arakanka telegramdan daha önce az çok tanıştıhım bı cocuk var kurye çocuk 22 23 yaşlarında dediki payfix alıyorum böyle böyle miktarlar için ama cpcuk cok yuksek çekmiyor 500 tl 1000 tl falan dünden bu yana toplam 4 bin çekmiş yarın vericem suan veremem yeterli işlem yapmadım diyor bu durumda ben napmam lazım üstüne almış hesabo
eyvah bea sıkıntılı işler mişBravo sana aferim bu muhabbetten semtte yegenim dediğim çocuğun 8 tane davası var hala gotu kurtaramadi sen hangi akla yapıyorsun bunu hemen payfixi ara kendin nodan çalındı hesap de bilgilerin8 ver çabuk
En son yazdığımı okukanka anlattım oku