- 4,316
- 2,298
- 113
onu @Mayko78 agam bilir 🤣bide bilgin varmı beni yüzde kaç polis arar kesin ararmı
onu @Mayko78 agam bilir 🤣bide bilgin varmı beni yüzde kaç polis arar kesin ararmı
Boş boşuna kendine aksiyon arıyor heconu @Mayko78 agam bilir 🤣
kanka ciddiyim aq ararmı kesinBoş boşuna kendine aksiyon arıyor hec
suana kadar arayan yok hesab blokede suan adam arada giriyor tekrar bloke ediyorumbugun mail attim payfixe istedigi belgeleri edevletten halledemedim yogun calisiyorum simdi hallettim attim hesap kapanirsa yinede polis ararmi sizce @Mayko78
Aga sen payfixe hesabim çalındı demedinmi bak hala işlem yapıyorlarsa büyk sıkıntıya girersin soylym bizim 2 sokak arkada bi tane abi 23 sene yedi bu muhabbetten akliyamadi kendini 55 tane şikayet varmış hakkindabugun mail attim payfixe istedigi belgeleri edevletten halledemedim yogun calisiyorum simdi hallettim attim hesap kapanirsa yinede polis ararmi sizce @Mayko78
yok aldim ustumeAga sen payfixe hesabim çalındı demedinmi bak hala işlem yapıyorlarsa büyk sıkıntıya girersin soylym bizim 2 sokak arkada bi tane abi 23 sene yedi bu muhabbetten akliyamadi kendini 55 tane şikayet varmış hakkinda
Tamamda okadar işlem oldu inşallah sorun olmaz haydutumyok aldim ustume
Kasa 2k hedef 10 k olan 2.adimda gitti aga ilk adim gelmişti 2 inci adımda patladık ağacım bakalım akşam hareket yapabilcekymz maclarda@Mayko78 knk senin kupon noldu la kod kovalamaktan bakamadım
Bu aralar afrika ülkesi gibiyim 0Kasa 2k hedef 10 k olan 2.adimda gitti aga ilk adim gelmişti 2 inci adımda patladık ağacım bakalım akşam hareket yapabilcekymz maclarda
Dm bak agaBu aralar afrika ülkesi gibiyim 0
kanka islemler 300 400 tl falan toplam 10kya yakin islem olmusTamamda okadar işlem oldu inşallah sorun olmaz haydutum
Bizim kumarhane paralarını ezme ozi destekle abiniDm bak aga
Ne kadara kiraya verdin dostum umarim ceza yemessinkanka islemler 300 400 tl falan toplam 10kya yakin islem olmus
Özel oran sordum gkhannnn abeee bu cengogillercokmeden almamız lazim🤣🤣🤣Bizim kumarhane paralarını ezme ozi destekle abini
33 orana bas matbetÖzel oran sordum gkhannnn abeee bu cengogillercokmeden almamız lazim🤣🤣🤣
1kya vermistim hesabi geri aldim ustume adam verdi merak edip baktim fazla bi islem olmamis 10 kya yakin para cekilmis parca parcaNe kadara kiraya verdin dostum umarim ceza yemessin
Riske degmicek miktarmis aman dostum kumar oynatmaktan para aklamaktan örgüte yardim vs herseyden basin yanar calindi hesabim falan de iptal ettir sıkıntı1kya vermistim hesabi geri aldim ustume adam verdi merak edip baktim fazla bi islem olmamis 10 kya yakin para cekilmis parca parca