ustume cektim. knakahesabiRiske degmicek miktarmis aman dostum kumar oynatmaktan para aklamaktan örgüte yardim vs herseyden basin yanar calindi hesabim falan de iptal ettir sıkıntı
Kovalıyor birazdan gelir@Muroo1988 nerdesin dayiiii
Ya aga sorma ya 35 50 yapayım dedim bu burning hot varya 5 dk sürmedi namussuz mahlukat ya ama daha tövbe wasilim 2yi 5 mi yaptım cekecem@Mayko78 dostum çok üzüldüm 22 k para çok iyimiş ama sen elinin tersiyle itmişsin
Gecelemeden beri çok pis dürtüldüm Moral 0000@Muroo1988 nerdesin dayiiii
X çözmüşsün beni amaKovalıyor birazdan gelir
Girdabın icindeyiz dostKovalıyor birazdan gelir
Lan agacim varya muro dün hedefe ulassaydim allahda şahit senle birlikt3 Beşiktaş emrah abu 2. 3kisi daha 400 atacaktım olmadı aw aga olmadıGecelemeden beri çok pis dürtüldüm Moral 0000
Vay mGecelemeden beri çok pis dürtüldüm Moral 0000
Dostum benimde dilim çok yandı bu konuda ama artık 2k gördmmü arkama dahi bakmıyorumYa aga sorma ya 35 50 yapayım dedim bu burning hot varya 5 dk sürmedi namussuz mahlukat ya ama daha tövbe wasilim 2yi 5 mi yaptım cekecem
Bol şanslar dostGecelemeden beri çok pis dürtüldüm Moral 0000
Benim sessiz sedasız ağır cannkardesim adam adamBol şanslar dost
akşama Para lazım çok
Zamanında zekâtlarını vermediğin için böyle oluyorLan agacim varya muro dün hedefe ulassaydim allahda şahit senle birlikt3 Beşiktaş emrah abu 2. 3kisi daha 400 atacaktım olmadı aw aga olmadı
Bende öyle yapcam aga daha tövbe hep acgozluluktejDostum benimde dilim çok yandı bu konuda ama artık 2k gördmmü arkama dahi bakmıyorum
Bol şansı kalmadı rıdo harbiden bu kadar şanssızlık olmaz a****Bol şanslar dost