- 16,678
- 11,731
- 113
Kasa benimde 20 k tam şuan düz götümüz kaşınıyor slota giresim var nakit üzerimde de bi yandan diyom başına bela alma kendi kendimedün iyiydi 27k çektim 2k geri verdik 25k kapadık
Kasa benimde 20 k tam şuan düz götümüz kaşınıyor slota giresim var nakit üzerimde de bi yandan diyom başına bela alma kendi kendimedün iyiydi 27k çektim 2k geri verdik 25k kapadık
benimde aynı fena oynayasım var tutuyom kendimi aksam arkadasa söz verdim ortak giricez diye uyucam heraldeKasa benimde 20 k tam şuan düz götümüz kaşınıyor slota giresim var nakit üzerimde de bi yandan diyom başına bela alma kendi kendime
Sorma aga ya vallahi billahi 2 kere atm yolundan döndüm geri atiyimmi atmiyimmi diyebenimde aynı fena oynayasım var tutuyom kendimi aksam arkadasa söz verdim ortak giricez diye uyucam heralde
git yeğenini gör artık sonra para yok kumar yüzünden göremedim diyosun 🤣Kasa benimde 20 k tam şuan düz götümüz kaşınıyor slota giresim var nakit üzerimde de bi yandan diyom başına bela alma kendi kendime
Diyorum reis 10k ya satın alsam dede 1000 den ne verir acaba2 gündür oynamıyorum
Beyninize hükmedin sizi ele geçirmesine izin vermeyin
Bakara 185. Ayet
Dün ordaydim kanka ailem varmış la benim yeni anladımgit yeğenini gör artık sonra para yok kumar yüzünden göremedim diyosun 🤣
haha iyi o zaman sonunda görebildinDün ordaydim kanka ailem varmış la benim yeni anladım
Gördüm gördüm agacim sende nevarne yok bursamhaha iyi o zaman sonunda görebildin
Exxen abi nedir tavsiyen2 gündür oynamıyorum
Bakara 185. Ayet
aynı aga napalım takılıyoz uğur dönünce devrettik kod işlerini ona 🤣 🤣Gördüm gördüm agacim sende nevarne yok bursam
Çalışsın çok yattı kankaaynı aga napalım takılıyoz uğur dönünce devrettik kod işlerini ona 🤣 🤣
İlk 2 cümlen muazzam.2 gündür oynamıyorum
Bakara 185. Ayet
Vallaha doğru dedin bazen harbiden yakısmiycak hareketler yapıyoruzİlk 2 cümlen muazzam.
Ama 3.cümlen olmamış be dost.
Zaten iyice yoldan çıkmışız ( din iman konusunda )
Bari kutsal değerlere saygı duyalım ha.
Merak edenler için bakara 185 der ki :
Ramazan ayı, insanlara yol gösterici, doğrunun ve doğruyu eğriden ayırmanın açık delilleri olarak Kur'an'ın indirildiği aydır. Öyle ise sizden ramazan ayını idrak edenler onda oruç tutsun. Kim o anda hasta veya yolcu olursa (tutamadığı günler sayısınca) başka günlerde kaza etsin. Allah sizin için kolaylık ister, zorluk istemez. Bütün bunlar, sayıyı tamamlamanız ve size doğru yolu göstermesine karşılık, Allah'ı tazim etmeniz, şükretmeniz içindir.
Maksimum 250 TLDiyorum reis 10k ya satın alsam dede 1000 den ne verir acaba
Telefon felan kalmaz isde ozaman emomMaksimum 250 TL
kral suan 125 tl cebimde var 100 tl macbet cekilisinden dun kazanmistik onu cektik onla 225 moneypay da 8.500 limit var telefon 8.700 tl nakite cevircem 6.500 a bozcam en kotu aksam kumara atcaz bakalimKasa benimde 20 k tam şuan düz götümüz kaşınıyor slota giresim var nakit üzerimde de bi yandan diyom başına bela alma kendi kendime
Bende dayanamiycam herhalde ya öyle gözüküyor aga 10 k atmaya cikacam atm birazdankral suan 125 tl cebimde var 100 tl macbet cekilisinden dun kazanmistik onu cektik onla 225 moneypay da 8.500 limit var telefon 8.700 tl nakite cevircem 6.500 a bozcam en kotu aksam kumara atcaz bakalim
kral avm nin tuvaleti tikandi haha tuvaletten cikamiyorum kitelefonu alayim napcaz kssnnssnsjBende dayanamiycam herhalde ya öyle gözüküyor aga 10 k atmaya cikacam atm birazdan
Hahahhaa🤣🤣🤣🤣 çık kaç hemen kankakral avm nin tuvaleti tikandi haha tuvaletten cikamiyorum kitelefonu alayim napcaz kssnnssnsj