- 4,948
- 2,041
- 113
nabersiniz
Aga sende yani harbi kaşınmıssın ya be kardeşim daha ne kovaliyorsun yaDün sabahtan başladım kumara 350 tl ile gece 23:26 ya kadar tam 85 bin tl para yaptım auto rulette dedim oynamicam çektim parayı bets10dan an itibariyle 06:45 hesap 0 TL ben anlamıyorum cidden neden böyleyiz neden duramıyoruz kaybetmeden para hesapta durdukça içimiz içimizi yiyor ama sıfırlayınca oh be diyip içimizde ki o his ortadan kayboluyor kafayı yemek üzereyim her zaman böyle her zaman bugün olmazsa 1 gün 2 gün sonra hemen geriye misliyle veriyoruz cepten giden 350 tl ama 85 bin baya koydu borçları ödeyecektim ne güzel patladık yine.
Herkese iyi sabahlar.
Günaydın maykom uyumadın mı senAga sende yani harbi kaşınmıssın ya be kardeşim daha ne kovaliyorsun ya
Yeni uyandım ağacım hayırlı cumalar kardoGünaydın maykom uyumadın mı sen
Hayırlı cumalar dostum mesai erken başlamışYeni uyandım ağacım hayırlı cumalar kardo
Forum evimiz kanka biliyorsun 😀Hayırlı cumalar dostum mesai erken başlamış
Cidden oha yani abi ne gerek var ben 85kbyi bile beklemezdim cekerdimDün sabahtan başladım kumara 350 tl ile gece 23:26 ya kadar tam 85 bin tl para yaptım auto rulette dedim oynamicam çektim parayı bets10dan an itibariyle 06:45 hesap 0 TL ben anlamıyorum cidden neden böyleyiz neden duramıyoruz kaybetmeden para hesapta durdukça içimiz içimizi yiyor ama sıfırlayınca oh be diyip içimizde ki o his ortadan kayboluyor kafayı yemek üzereyim her zaman böyle her zaman bugün olmazsa 1 gün 2 gün sonra hemen geriye misliyle veriyoruz cepten giden 350 tl ama 85 bin baya koydu borçları ödeyecektim ne güzel patladık yine.
Herkese iyi sabahlar.
Yani 1 dakika düşünmez çekerdim direkCidden oha yani abi ne gerek var ben 85kbyi bile beklemezdim cekerdim
Aynen öyle 300 le 85k yapıp sıfırlamak harbiden gereksizYani 1 dakika düşünmez çekerdim direk
85k ne abi 8k gördüm mü düşünmem bileYani 1 dakika düşünmez çekerdim direk
Vallaha varsa ben gecenkihatamdan sonra 350 yi bırak 85 k 10 k yaptimmi direk çekerdim arkadaş elinin tersiyle itmiş resmen aga85k ne abi 8k gördüm mü düşünmem bile
Çektim zaten de parça parça geri yatırıp sıfırladım hep böyle oluyor aynı hikaye alıştımVallaha varsa ben gecenkihatamdan sonra 350 yi bırak 85 k 10 k yaptimmi direk çekerdim arkadaş elinin tersiyle itmiş resmen aga
Bende senin gibiyim para işimi görür diyorum cekiyorum parça parça yükleyip oynuyorum 0 layip uyuyorum lanet bı hastalik kumar yapsın diye şekilden şekle giriyoruz yaptimida yetinmeyip yine saldiriyoruz lanet bı hastalik buda paradan geçmişiz oynamak istiyoruz sadece artikÇektim zaten de parça parça geri yatırıp sıfırladım hep böyle oluyor aynı hikaye alıştım
Evet hastalık oldu 270 bine yakın borç vardı 80i geçtim 50 bi yerlere ödeseydim 1 ay rahatlardım kafa yok bizde gerçi ödesem kaybedince yine borç yapardım islah olalım ne diyim 3 ay yeşilay da tedavi gördüm yine aynı bok yine aynı bok canımız ne zaman çıkarsa o zaman kurtulucaz bu illetten uyuyamıyorum da cidden bunaldım.Bende senin gibiyim para işimi görür diyorum cekiyorum parça parça yükleyip oynuyorum 0 layip uyuyorum lanet bı hastalik kumar yapsın diye şekilden şekle giriyoruz yaptimida yetinmeyip yine saldiriyoruz lanet bı hastalik buda paradan geçmişiz oynamak istiyoruz sadece artik
Ama kafamız nasıl güzel kaçak tütün@crazyboys agacim senin kasa 24 konuna yetisemedim afiyet olsun ne içiyon kafamız güzel yazmissinda
Kolonya@crazyboys agacim senin kasa 24 konuna yetisemedim afiyet olsun ne içiyon kafamız güzel yazmissinda
DdddAma kafamız nasıl güzel kaçak tütün