- 17,181
- 12,051
- 113
Bol şanslar reisHaydi Ekli dosyayı görüntüle 496568sarı kanaryam geç şu sınavı bugün.
Canlar iyi pazarlar herkese tek kuponumuz hazır derbiyi bekliyoruz herkese bol şans
Sagol başkanımBol şanslar reis
Bol şanslar 🙏Haydi Ekli dosyayı görüntüle 496568sarı kanaryam geç şu sınavı bugün.
Canlar iyi pazarlar herkese tek kuponumuz hazır derbiyi bekliyoruz herkese bol şans
Gs yattıgınız gibi yatarsanız 6 7 atarız gs rekoruyla kalmayız tabi aynı oyunu bakalım fenere oynycakmsnz görücezLigte tek mağlubiyetiniz olan takıma karşı deplasmanda oynayıp , çift mağlubiyetle geri döneceksiniz
Hazırız , sizi bekliyoruz.
Teşekkür ederimBol şanslar 🙏
Başkanım fırtınadan önce son sessizlikEkli dosyayı görüntüle 496583
Burası nasıl olacak bakalım yerler değişecek mi
Süper Ligde her an her şey olabilir 🧐
Bol sans.madem tek mac oyniycakdin casibomda oynasaydin 2 orandi fener yenerBaşkanım fırtınadan önce son sessizlik
Sagol dost aldık artık Saglık olsun inşallah paradan muhim fanatigin fanatigi fenerli olarak bugun tv kapılar vs koruma getirdim yegenimi bize hasar vs almasınlar diyeBol sans.madem tek mac oyniycakdin casibomda oynasaydin 2 orandi fener yener
Sagol dostBol şanslar
Fener bu maçı almak zorunda baska bir akarı kukarı yokBence sonuç 3.1 biter fener bu anlamlı sonuçla evine seke seke döner
Efendi gibi yorum yaptım , efendi gibi cevap vereceksin. TRABZONSPOR kimseye yatmadı yatmaz ! Şike yapan tescilli takım fenerbahçedir.Gs yattıgınız gibi yatarsanız 6 7 atarız gs rekoruyla kalmayız tabi aynı oyunu bakalım fenere oynycakmsnz görücez
Bunu senin efendi gibi yorumun belli kralınız amerikada imparatorunuz yunanda uzatma kardeş tamamEfendi gibi yorum yaptım , efendi gibi cevap vereceksin. TRABZONSPOR kimseye yatmadı yatmaz ! Şike yapan tescilli takım fenerbahçedir.
Maçtan sonra ağlama. Kadıköyde nasıl 3 tane attıysak yine aynı tarifeyi uygulayacazBunu senin efendi gibi yorumun belli kralınız amerikada imparatorunuz yunanda uzatma kardeş tamam
Ya bos yapma sizin gibi mahlukatlara hakkını vercez bugun uzatma hadi klavyen kasmasınMaçtan sonra ağlama. Kadıköyde nasıl 3 tane attıysak yine aynı tarifeyi uygulayacaz