Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Mecnun Otyakmaz: Ligi Tescil Etmek Kaosa Yol Açar

wakandalı

Wakanda Forever
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,042
3,128
113
o Beşiktaşla alakalı Fenerbahçeyle değil , konuya çok hakimsin :)
Konunun fener yada beşiktaşla alakası yok benim için şike şikedir :) o dönem olduğu için söyledim başkanın şike yaptıysam fener için yaptım sözleride var aç youtube dan izle :)

55demir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,965
1,055
113
Konunun fener yada beşiktaşla alakası yok benim için şike şikedir :) o dönem olduğu için söyledim başkanın şike yaptıysam fener için yaptım sözleride var aç youtube dan izle :)
o konuşma kişilerle kurumlar ayrılmalı diyerek sadece Aziz yıldırımı topun ağzına sürmeye çalıştıklarında yapıldı ve şike yaptım demedi .
'' ben şike yapmışsam Fenerbahçe için yapmışımdır nasıl kişi ve kurumlar ayrılır '' dedi . işimize gelen yerden almayalım dersimizi iyi çalışalım

safa61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,623
1,982
113
konuşacaksın şunu konuşalım o dönem ceza alan kim var ise hala TÜRK futbolunun için fenerli, trabzonlu, sivaslı vs vs vs nereli oldukları ve kim için yaptıkları önemli değil önemli olan şahıslar daha düne kadar bülent uygun efendi şerefli olmaktan namuslu olmaktan bahsediyordu ya adamı kendi karısı ifşa etti adam hala hocalık yapıyor zoruma gidiyor arkadaş bizde oturup izliyoruz

safa61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,623
1,982
113
VE gerçekten de konuyu kapalım konu bulamamış tv ler gibi 10 yıl öncesine dönmeye gerek yok zaten yetirince insanın midesi bulanıyor

wakandalı

Wakanda Forever
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,042
3,128
113
o konuşma kişilerle kurumlar ayrılmalı diyerek sadece Aziz yıldırımı topun ağzına sürmeye çalıştıklarında yapıldı ve şike yaptım demedi .
'' ben şike yapmışsam Fenerbahçe için yapmışımdır nasıl kişi ve kurumlar ayrılır '' dedi . işimize gelen yerden almayalım dersimizi iyi çalışalım
Neden ceza aldınız :)

alex5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
530
424
63
maçlar oynanmasa ne olacak peki MECNUN bey seneye avrupa da kim temsil edecek bizi sana sorsak FENERBAHÇE dersin sivas demezsin trabzon demezsin çünkü sizde maç satmak karı satmaktı dimi haysiyetsiz herif birde çıkmış konuşuyorsun nasıl bir miden var utanmaz rezil adam seni hala o kulübe başkan nasıl yapıyorlar onu da anlamış değilim
Seni bu forumdan banlamak lazım insanları germe haddini bil

alex5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
530
424
63
Besiktasida galatasarayda trabzonuda içerde dışarda yendik hatta darmadağan ettik o sezon şöyle ozaman şike yaptıysak kaç paraya sattınız kendinizi