- 2,965
- 1,055
- 113
o Beşiktaşla alakalı Fenerbahçeyle değil , konuya çok hakimsinİbrahim akın da totem için 200 bin dolar almıştı gol atmama totemi için hocaya sormuştu caizmidir diye
o Beşiktaşla alakalı Fenerbahçeyle değil , konuya çok hakimsinİbrahim akın da totem için 200 bin dolar almıştı gol atmama totemi için hocaya sormuştu caizmidir diye
Konunun fener yada beşiktaşla alakası yok benim için şike şikedir o dönem olduğu için söyledim başkanın şike yaptıysam fener için yaptım sözleride var aç youtube dan izleo Beşiktaşla alakalı Fenerbahçeyle değil , konuya çok hakimsin
Onun yaptığını kabul ediyor musun ibrahim akın şikeci midir sana göreo Beşiktaşla alakalı Fenerbahçeyle değil , konuya çok hakimsin
o konuşma kişilerle kurumlar ayrılmalı diyerek sadece Aziz yıldırımı topun ağzına sürmeye çalıştıklarında yapıldı ve şike yaptım demedi .Konunun fener yada beşiktaşla alakası yok benim için şike şikedir o dönem olduğu için söyledim başkanın şike yaptıysam fener için yaptım sözleride var aç youtube dan izle
Neden ceza aldınızo konuşma kişilerle kurumlar ayrılmalı diyerek sadece Aziz yıldırımı topun ağzına sürmeye çalıştıklarında yapıldı ve şike yaptım demedi .
'' ben şike yapmışsam Fenerbahçe için yapmışımdır nasıl kişi ve kurumlar ayrılır '' dedi . işimize gelen yerden almayalım dersimizi iyi çalışalım
uefanın ceza vermiş olması doğrudur anlamı taşımaz. Juventusta ceza aldı ama yıllar içinde tüm davalardan beraat etti , şike yapmadığı italyada tescil edildiNeden ceza aldınız
Tamam kardeşimuefanın ceza vermiş olması doğrudur anlamı taşımaz. Juventusta ceza aldı ama yıllar içinde tüm davalardan beraat etti , şike yapmadığı italyada tescil edildi
Seni bu forumdan banlamak lazım insanları germe haddini bilmaçlar oynanmasa ne olacak peki MECNUN bey seneye avrupa da kim temsil edecek bizi sana sorsak FENERBAHÇE dersin sivas demezsin trabzon demezsin çünkü sizde maç satmak karı satmaktı dimi haysiyetsiz herif birde çıkmış konuşuyorsun nasıl bir miden var utanmaz rezil adam seni hala o kulübe başkan nasıl yapıyorlar onu da anlamış değilim
Besiktasida galatasarayda trabzonuda içerde dışarda yendik hatta darmadağan ettik o sezon şöyle ozaman şike yaptıysak kaç paraya sattınız kendiniziKonunun fener yada beşiktaşla alakası yok benim için şike şikedir o dönem olduğu için söyledim başkanın şike yaptıysam fener için yaptım sözleride var aç youtube dan izle
Tamam sensinBesiktasida galatasarayda trabzonuda içerde dışarda yendik hatta darmadağan ettik o sezon şöyle ozaman şike yaptıysak kaç paraya sattınız kendinizi