Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Mecnun Otyakmaz: Ligi Tescil Etmek Kaosa Yol Açar

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
86,706
66,092
113

Bu süreçte virüsten en iyi korunma şeklinin evde kalmak olduğunu dile getiren Otyakmaz, "Toplumu korumak, kendini korumakla başlar. İlk önce kendimizi korumamız gerekiyor. Özelikle İstanbul'da yaşayanlar için bulaş tehlikesinin yüksek olduğunu görüyoruz. İlk önce kendimizi muhafaza etmemiz ve bu yayılımı engellememiz gerekir. Ondan sonra her şey zaten zaman içerisinde oturacak. Bütün milletimize, Sivaslılara ve taraftarlarımıza evde kalmayı tavsiye ediyorum." diye konuştu.

Otyakmaz, Kovid-19 nedeniyle liglere verilen arada futbolu çok özlediğini, eski atmosferleri tekrar yaşamanın hayalini kurduğunu aktardı.

Süper Lig'in ertelendiğini ve ne zaman başlayacağıyla ilgili netlik olmadığını belirten Otyakmaz, "Haziran ayında sıkıştırılmış bir fikstürle ligin tamamlanacağını düşünüyorum." dedi.

"Maçlar bir şekilde oynanıp tamamlanmalı"
Otyakmaz, play-off oynanması yönündeki fikirleri doğru bulmadığını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Play-off olmaz, play-off oynayacak kadar hafta varsa zaten sıkıştırılmış fikstürle lig oynanabilir. Play-off'a kaç takım katılacak, kaç maç oynanacak, tek maçlı mı çift maçlı mı olacak? Bu bana olmazmış gibi geliyor. UEFA, FIFA, Türkiye Futbol Federasyonu, liglerin bir şekilde oynanıp tamamlanması yönünde görüş bildiriyor. Liglerin bir şekilde oynanıp tamamlanması gerekir."

Avrupa'da bazı liglerde mevcut puan durumuyla liglerin tescil edildiğini ancak Süper Lig'de bunun imkansız olduğunu savunan Otyakmaz, "Bu şekilde ligin tescil edilmesi hem hakkaniyetsizliğe hem de önümüzdeki yıllara sirayet edecek kaos ortamına sebebiyet verir. Bu yurt dışında oluyor. Onlarda açık ara farklarla önde gidenler var. Bizim için en iyisi ligimizin uygun bir takvimde oynanıp sonuçlanması." değerlendirmesinde bulundu.

Kulüplerin ekonomilerine koronavirüs etkisi
Otyakmaz, koronavirüs nedeniyle mali açıdan sıkıntılı bir süreç yaşandığına işaret ederek, şöyle devam etti:

"Bu da önümüzdeki yıla bir şekilde yansıyacak. Koronavirüsün, sponsorluklara, yayınlara, bazı sözleşmelere etkileri olacak. Takımların gelirleri azalacak, futbolcuların sözleşmelerinde problem olacak. Bu sıkıntının önümüzdeki yıla da sirayet edeceğini düşünüyorum."

Ekonomik olarak zor bir dönemden geçen kulüplere koronavirüsün daha da büyük sıkıntılar yaşatacağının altını çizen Otyakmaz, Sivasspor olarak oyunculara geçmişe dönük borçları olmadığını bildirdi.

Mecnun Otyakmaz, gelecek süreçte futbolcularla toplantı yapacaklarını dile getirerek, "Elimizdeki duruma, borcumuza bakacağız. Futbolcu arkadaşlarımızla bir toplantı yapacağız. Herkes için en uygunu ne ise ona karar vereceğiz." ifadelerini kullandı.

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
102,810
153,410
113
doğru söylüyor maçlar bir şekilde oynanmalı ;)

Scorfield

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,692
3,921
113
Oynanmasada pek bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum ;)

safa61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,623
1,982
113
maçlar oynanmasa ne olacak peki MECNUN bey seneye avrupa da kim temsil edecek bizi sana sorsak FENERBAHÇE dersin sivas demezsin trabzon demezsin çünkü sizde maç satmak karı satmaktı dimi haysiyetsiz herif birde çıkmış konuşuyorsun nasıl bir miden var utanmaz rezil adam seni hala o kulübe başkan nasıl yapıyorlar onu da anlamış değilim

Arslnnnnn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,042
10,628
113
maçlar oynanmasa ne olacak peki MECNUN bey seneye avrupa da kim temsil edecek bizi sana sorsak FENERBAHÇE dersin sivas demezsin trabzon demezsin çünkü sizde maç satmak karı satmaktı dimi haysiyetsiz herif birde çıkmış konuşuyorsun nasıl bir miden var utanmaz rezil adam seni hala o kulübe başkan nasıl yapıyorlar onu da anlamış değilim
Mecnun gibi başkanın olsun öp başına koy. Burdan atmak kolay yanında konuş bunları? Hiç bie zaman mac satmadık biz. Mecnun başkan son noktayı koymuştur. Mac satan karısını satar diye. Ha bu arada Bursaspor'da size minnettar..

55demir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,965
1,055
113
gereksiz polemik yapma , tapelere o kadar inanıyorsan mayıs ayında Trabzondan sivasa 1 milyon dolarlık balık gitmeyeceğini her karadenizli bilir. bende karadenizliyim kimse kimeyi salak yerine koymasın

safa61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,623
1,982
113
gereksiz polemik yapma , tapelere o kadar inanıyorsan mayıs ayında Trabzondan sivasa 1 milyon dolarlık balık gitmeyeceğini her karadenizli bilir. bende karadenizliyim kimse kimeyi salak yerine koymasın
dostum ben ne tape dedim ne şike dedim o işleri geçtim burası TÜRKİYE herşeyin bir kılıfı olur mecnun da avukatı olmana gerek yok sadece bu adamın TÜRK futbolunda olmasından rahatsızım o kadar derdi seni germesin ne sana ne de mensubu olduğun takıma birşey söylemedim

safa61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,623
1,982
113
Mecnun gibi başkanın olsun öp başına koy. Burdan atmak kolay yanında konuş bunları? Hiç bie zaman mac satmadık biz. Mecnun başkan son noktayı koymuştur. Mac satan karısını satar diye. Ha bu arada Bursaspor'da size minnettar..
öpüp başıma niye koyayım anlamadım bana bir faydası yok senin kulübüne var ise sen el üstün de tut bana göre de birşeye nokta koyduğu da yok sakal da bırakmış ki daha da birşey olmaz ona

55demir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,965
1,055
113
dostum ben ne tape dedim ne şike dedim o işleri geçtim burası TÜRKİYE herşeyin bir kılıfı olur mecnun da avukatı olmana gerek yok sadece bu adamın TÜRK futbolunda olmasından rahatsızım o kadar derdi seni germesin ne sana ne de mensubu olduğun takıma birşey söylemedim
nasıl demedin ,
''çünkü sizde maç satmak karı satmaktı dimi haysiyetsiz herif birde çıkmış konuşuyorsun nasıl bir miden var utanmaz rezil adam'' dedin
''bizi sana sorsak FENERBAHÇE dersin'' dedin
daha ne diyeceksin

Arslnnnnn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,042
10,628
113
öpüp başıma niye koyayım anlamadım bana bir faydası yok senin kulübüne var ise sen el üstün de tut bana göre de birşeye nokta koyduğu da yok sakal da bırakmış ki daha da birşey olmaz ona
Kardeşim o zaman gelip burda insanlara küfür etmeye hakaret etmeye hakkin yok. Şuan Türkiye'nin en iyi klüp yöneten insandir. Sivastan aday olsa bsskan olir her sey olur.Sevmiyorsan saygı duyacaksın. Gelip burda küfür etmeyeceksin.

safa61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,623
1,982
113
55demir arkdaş belli ki samsunlu Aslannn arkadaş da sivaslı ve sivassporlu
nasıl demedin ,
''çünkü sizde maç satmak karı satmaktı dimi haysiyetsiz herif birde çıkmış konuşuyorsun nasıl bir miden var utanmaz rezil adam'' dedin
''bizi sana sorsak FENERBAHÇE dersin'' dedin
daha ne diyeceksin
arkadaşıım ben kendisinden alıntı yaptım ve maç sattığına inandığım için söyledim senin takımına birşey demedim şimdi elini vicdanına koy da söyle şuan da ligde lider FENERBAHÇE olsa idi bu adam bu açıklamayı yapabilirmiydi bence yapamazdı eğer sen yapar diyorsan senden özür dilerim konu kapanmıştır benim için

safa61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,623
1,982
113
Kardeşim o zaman gelip burda insanlara küfür etmeye hakaret etmeye hakkin yok. Şuan Türkiye'nin en iyi klüp yöneten insandir. Sivastan aday olsa bsskan olir her sey olur.Sevmiyorsan saygı duyacaksın. Gelip burda küfür etmeyeceksin.
haklısın bu platforma da olmadı böyle şeyler bu adama çok kinim var söylemem gerekirdi bir de bülent hocanız vardı ona ama yine de bunlar bu ortam da olmadı böyle şeyler fenerli arkadaşa sorduğum gibi eğer fenerbahçe lider olsaydı yine bu açıklamayı yaparmyıdı bence yapamazdı ama sen de hayır yapardı diyorsan senden de özür dilerim konu kapanmıştır beni için

wakandalı

Wakanda Forever
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,042
3,128
113
İyi de senin inanmadığın tapeleri Başkanın kabul etti sahaya yansımadığı için mahkeme şike yoktur dedi :) bence gereksiz yere tartışıp birbirinizi kırmayın :)

55demir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,965
1,055
113
55demir arkdaş belli ki samsunlu Aslannn arkadaş da sivaslı ve sivassporlu

arkadaşıım ben kendisinden alıntı yaptım ve maç sattığına inandığım için söyledim senin takımına birşey demedim şimdi elini vicdanına koy da söyle şuan da ligde lider FENERBAHÇE olsa idi bu adam bu açıklamayı yapabilirmiydi bence yapamazdı eğer sen yapar diyorsan senden özür dilerim konu kapanmıştır benim için
elim her zaman vicdanımdadır ve Fenerbahçe lider olsa bu açıklamayı yaparmıydı zerre fikrim yok , falcıda değilim
belliki sende Trabzonlusun , ne bekliyordun altı üstü 1 gol fazla atan Trabzon şampiyon ilan edilsin demesini mi , bu gerçekten komik olurdu

safa61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,623
1,982
113
İyi de senin inanmadığın tapeleri Başkanın kabul etti sahaya yansımadığı için mahkeme şike yoktur dedi :) bence gereksiz yere tartışıp birbirinizi kırmayın :)
kardeşim kapatalım konuyu ben bir soru sordum cevap vermemkte özgürsün 10 yıldır tape şike vs konuşuyoruz boşver sen bir anadolu çocuğu olarak kimin hakkıının yediğini düşünüyorsan öyle olsun biz koskoca kumsal da bir taneyiz onlar her türlü yolunu bulur bizde birbrimizi yeriz sonuç olarak eğer kim (sportif anlamda söylüyorum) kimin hakkını çalıp hırsızlık ediyorsan Allahından bulsun

55demir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,965
1,055
113
sizin balık hikayesi gibi oda konuşmaları totem vb olduğu yönünde kabul etti. mayısta 1m dolarlık balık gönderildiğine inanıyorsan toteme inanmak daha kolaydır

safa61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,623
1,982
113
elim her zaman vicdanımdadır ve Fenerbahçe lider olsa bu açıklamayı yaparmıydı zerre fikrim yok , falcıda değilim
belliki sende Trabzonlusun , ne bekliyordun altı üstü 1 gol fazla atan Trabzon şampiyon ilan edilsin demesini mi , bu gerçekten komik olurdu
yav ne şampiyonu yarını görecekmiyiz bilmiyorum ama adam çıkmış durduk yere birşeyler diyor bırak akışına veya de ki ne karar verirlerse başımız üstüne yeterki bir daha futbol oynayacak hale gelelim sorumun cevabına gelince tabiki söylemezdi böyle şeyler neyse gerilmeyelim zaten yeterince gerginlik var herkese bol şanslar

wakandalı

Wakanda Forever
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,042
3,128
113
sizin balık hikayesi gibi oda konuşmaları totem vb olduğu yönünde kabul etti. mayısta 1m dolarlık balık gönderildiğine inanıyorsan toteme inanmak daha kolaydır
İbrahim akın da totem için 200 bin dolar almıştı gol atmama totemi için hocaya sormuştu caizmidir diye :) :)

wakandalı

Wakanda Forever
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,042
3,128
113
Ligin tescil edilmesine bende karşıyım olacaksak hakkımızla şampiyon olalım