- 1,068
- 403
- 83
şuan bütün sitelere geliyor nerdey aynı papara gibi bir uygulama bütün siteler ona özel promosyonlar koymaya basladıMefete neymiş ki nasıl bı tanım bu 😅
şuan bütün sitelere geliyor nerdey aynı papara gibi bir uygulama bütün siteler ona özel promosyonlar koymaya basladıMefete neymiş ki nasıl bı tanım bu 😅
çoğu sitede var hocam arkadas getir bonusu site suana kadar ödemeleri yaptı vur kaç yapacak gibi durmuyor ama bellide olmaz bakalımsite vur kaç yapacak gibi gözüküyor neymiş efendim arkadaşın 100 lira yatırım yaparsa 50 freebet hediyeymiş... bana ponzi gibi geldi açıkcası
metefe diye aratıyormuşum ondan doğrusu mefeteymiş lan nerden buluyorsunuz böyle isimleriBeyler iphone var bende metefe denen şey nedir yok Apple store da nasıl olacak papara ile çekimi reddetmişler bilen yazabilirse sevinirim
Ne zamandan beri bekliyosun+902129660135
Gencler bu numaradan arayıp TC falan istediler. Birazdan yolluyoruz parayı dedilar. Ararsalar açın
Bana sms gelmedi arkadaslarSana SMS gelmiş miydi
anında oluyormu44tl veren bir uygulama var üye olup kyc yapmanız yeterlidir quiz kısmını ben yapıyorum 24+20 bolussekte olur detaylar için aslann9 Telegram PM atin