- 6,584
- 2,969
- 113
+2
game sıkıntı çıkarmazda limit koyar sonraDaha dün 100.000 çektim gameofbeti Oslobet gariban bet mi sandın @GameOfBet Destek
Helal ferdicigim konuyu iyi gozlemle bak 5 kisi yoktuk burasi 500 kisi olur puhahah80 bin lazımmış 20 bin Suat abimin diyor puahahahaha
Reıs cıfte sansada bas bısılsr oranı 8Daha dün 100.000 çektim gameofbeti Oslobet gariban bet mi sandın @GameOfBet Destek
Helal reis reklamın iyisi kötüsü olmaz 🤣Daha dün 100.000 çektim gameofbeti Oslobet gariban bet mi sandın @GameOfBet Destek
Takiliyor dostDaha dün 100.000 çektim gameofbeti Oslobet gariban bet mi sandın @GameOfBet Destek
Game iyidir dediğin gibi sorun olmaz. 45 dk sonra zenginsin. (İnşallah)Daha dün 100.000 çektim gameofbeti Oslobet gariban bet mi sandın @GameOfBet Destek
O işlere karışan adam iflah olmuyor adam 70 den sonra geliyor bende listede vardım diyor 5 sayfa kavga çıkıyor kendi seçer istediği kişiyiHelal ferdicigim konuyu iyi gozlemle bak 5 kisi yoktuk burasi 500 kisi olur puhahah
Açıklama için teşekkürler butracimTakiliyor dost
Ulan bala girmis guzelllGölün vıdeosu
sigara varmı reis bende bitmişHt
0-2
15 dk çay sigara tuvalet molası
4 dal varsigara varmı reis bende bitmiş
Karambol olmusUlan bala girmis guzelll
2 0 i hallettik dostBiraz enerji biraz sinerji ilk yarı 0-2 kazanalım umarım gelir iyi olur ya sonra 35.000 misli kupon yapicam onu da atarım buraya