- 56,727
- 30,922
- 113
Ordan citye mi gitti oyle hatirliyomParlak ozamanlar
Ordan citye mi gitti oyle hatirliyomParlak ozamanlar
Aynen oraya gıtmısOrdan citye mi gitti oyle hatirliyom
yess sonrada romaOrdan citye mi gitti oyle hatirliyom
Ayenn ilk onu sorguladim bendeAdam tam 100k vercek sekilde ayarlamis la kuponu 100k 2 kurus veriyor
Belkıde sıtenın çekme günlük lımıtı 100k geçmek istemediAyenn ilk onu sorguladim bende
Kardo shellac sana diyecek konu içinden ulas diye bak görHerşeyi geçtim çekilişi düşünüyorum şimdi totemciler geldi işler karıştı kimi secmesem bana söver bu konuya çözüm bulmamız lazım abi ya aranızdan bir kişi seçsin yada @Shellac bana bu konuda yardımcı olur inşallah 5 kişi 500 TL verelim
Dostum beklemede konularında senin seçmen lazım @butragueno adaletli şekilde liste yapar sende secersin 5 kişiHerşeyi geçtim çekilişi düşünüyorum şimdi totemciler geldi işler karıştı kimi secmesem bana söver bu konuya çözüm bulmamız lazım abi ya aranızdan bir kişi seçsin yada @Shellac bana bu konuda yardımcı olur inşallah 5 kişi 500 TL verelim
Reıs takıpte olup golleri paylaşanlar var hakkı yenmez onlarınHerşeyi geçtim çekilişi düşünüyorum şimdi totemciler geldi işler karıştı kimi secmesem bana söver bu konuya çözüm bulmamız lazım abi ya aranızdan bir kişi seçsin yada @Shellac bana bu konuda yardımcı olur inşallah 5 kişi 500 TL verelim
Günlük limit var zaten 100 k dan fazla çekemiyorum diye kuponu o şekil yaptım sjsjsBelkıde sıtenın çekme günlük lımıtı 100k geçmek istemedi
Burdan biri bence en cok takip eden 5 kisiyi secsin olay kapansin modlar beklemede actin diye cekilis yapmiyorHerşeyi geçtim çekilişi düşünüyorum şimdi totemciler geldi işler karıştı kimi secmesem bana söver bu konuya çözüm bulmamız lazım abi ya aranızdan bir kişi seçsin yada @Shellac bana bu konuda yardımcı olur inşallah 5 kişi 500 TL verelim
Bro sen konu içinden sen 5 kişi şimdi 2 çı yarı başlamadan daha çok insan gelmeden seç yaz buraya bence sana kalmıs yineGünlük limit var zaten 100 k dan fazla çekemiyorum diye kuponu o şekil yaptım sjsjs
Dost bence begenenlerden kendin cekilis yap çıkan 5 kişiye yaz yani em temiziHerşeyi geçtim çekilişi düşünüyorum şimdi totemciler geldi işler karıştı kimi secmesem bana söver bu konuya çözüm bulmamız lazım abi ya aranızdan bir kişi seçsin yada @Shellac bana bu konuda yardımcı olur inşallah 5 kişi 500 TL verelim
limiti anlamıştık zaten ya ahahhaGünlük limit var zaten 100 k dan fazla çekemiyorum diye kuponu o şekil yaptım sjsjs
2 kurus icerde kalacak deseneGünlük limit var zaten 100 k dan fazla çekemiyorum diye kuponu o şekil yaptım sjsjs
reis çekiliş değil bu beğenenlerden olsun totemledik o kadarDost bence begenenlerden kendin cekilis yap çıkan 5 kişiye yaz yani em temizi