Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı MelodyZxZ / Ya Tutarsa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
16228.5
Kupon Oranı
6.27

dermany

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,778
903
113
Beyler hazırmıyız depin 2 golune daha 😀😀😀😀😀

dermany

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,778
903
113
Herşeyi geçtim çekilişi düşünüyorum şimdi totemciler geldi işler karıştı kimi secmesem bana söver bu konuya çözüm bulmamız lazım abi ya aranızdan bir kişi seçsin yada @Shellac bana bu konuda yardımcı olur inşallah 5 kişi 500 TL verelim
Kardo shellac sana diyecek konu içinden ulas diye bak gör

ferdikadıoğlu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,193
4,001
113
Herşeyi geçtim çekilişi düşünüyorum şimdi totemciler geldi işler karıştı kimi secmesem bana söver bu konuya çözüm bulmamız lazım abi ya aranızdan bir kişi seçsin yada @Shellac bana bu konuda yardımcı olur inşallah 5 kişi 500 TL verelim
Dostum beklemede konularında senin seçmen lazım @butragueno adaletli şekilde liste yapar sende secersin 5 kişi

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,154
1,648
113
Reıs takıpte olup golleri paylaşanlar var hakkı yenmez onların :)

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
56,727
30,922
113
Burdan biri bence en cok takip eden 5 kisiyi secsin olay kapansin modlar beklemede actin diye cekilis yapmiyor

Aktas25

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,902
1,122
113
Dost bence begenenlerden kendin cekilis yap çıkan 5 kişiye yaz yani em temizi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...