- 4,154
- 1,648
- 113
Reıs öle yapacagına 10 çifte şansa salla bişiler bakıyen varsa1-2 olursa bozarım depin forveti 3 net kaçırdı uzak olmak şart
Reıs öle yapacagına 10 çifte şansa salla bişiler bakıyen varsa1-2 olursa bozarım depin forveti 3 net kaçırdı uzak olmak şart
2-0 olmadan önce aktif 6-7 kişi var sanırsam bence bu kişilere verebilirsin dostum.Herşeyi geçtim çekilişi düşünüyorum şimdi totemciler geldi işler karıştı kimi secmesem bana söver bu konuya çözüm bulmamız lazım abi ya aranızdan bir kişi seçsin yada @Shellac bana bu konuda yardımcı olur inşallah 5 kişi 500 TL verelim
Olabilir reis maç bitsin tekrar geliriz 1 kişi baştan başlar 5 kişiye veririz o 1 kişiye de ayrı veririz bakalım hele maç bitsinBurdan biri bence en cok takip eden 5 kisiyi secsin olay kapansin modlar beklemede actin diye cekilis yapmiyor
reis gerek yok dep alır maçı relaxxxReıs öle yapacagına 10 çifte şansa salla bişiler bakıyen varsa
Sen takip ederken takip edenlerden seç diyon baska zaman çakallık yapma aktaşDost bence begenenlerden kendin cekilis yap çıkan 5 kişiye yaz yani em temizi
Dost sonra işte bende takipteyim bana vermediniz ben neden alamadım diye muhabbet olmasın diye dedim sadece fikir benim kireis çekiliş değil bu beğenenlerden olsun totemledik o kadar
Aynen öncelik gelmesiOlabilir reis maç bitsin tekrar geliriz 1 kişi baştan başlar 5 kişiye veririz o 1 kişiye de ayrı veririz bakalım hele maç bitsin
maç başladı maç moduna geçelim nerde bu 3. golOlabilir reis maç bitsin tekrar geliriz 1 kişi baştan başlar 5 kişiye veririz o 1 kişiye de ayrı veririz bakalım hele maç bitsin
Bro sen bilirsin ama bence zaten 0-2 önde şimdiden liste yapılsın sonra baya kişi gelecek çorba olur burasıOlabilir reis maç bitsin tekrar geliriz 1 kişi baştan başlar 5 kişiye veririz o 1 kişiye de ayrı veririz bakalım hele maç bitsin
Dost ben sadece fikir sundum ne çakalligi yani para benim değil kupon benim değil yaniSen takip ederken takip edenlerden seç diyon baska zaman çakallık yapma aktaş