- 9,519
- 4,235
- 113
Wolsburg bunca insanın umudu sende ipnelik etme aman diyeyim
Bu adam yapiyor takip işini2. Yarı evde baskı
şafak böyle sayılmıyor beDk 57 yaptık bır sekılde
Her gün rolling konularında kavga oluyor genelde de rollinge son adımda gelenler çıkarıyor aynı adam yarın yine rollinge katılıyor bu sefer baştan beri takip ettiği için dün yaptığı şeyi bugün yapana tepki veriyor o yüzden rolling konularında mesaj gelirse fix atarım gelmezse de sağlık olsun dünyanın sonu değilAdam kuounu gündüz attı yanlış mı gördüm acaba dedim baktım 100 k neyse ilk mav geldi tebrik ettim yine 2 sayfa mesaj vardı 😂
Tamam kardoöYazma dost bisey bence mac gelsin bakilir simdiden gerek yok
80 e kadar gelmez reis futbolun kuralıdır3 gelsin de rahatlayalim
65Dk 58
0-2
Barça son saniye yemeseydı sende unut dagıtırdın reısWolsburg bunca insanın umudu sende ipnelik etme aman diyeyim
Yahu kasacak bişey de yok kendini yırtacak bişey de yok. Siz dua edin Ahmet reis yok 50 sayfa olmuştu şimdi burası 🤣Her gün rolling konularında kavga oluyor genelde de rollinge son adımda gelenler çıkarıyor aynı adam yarın yine rollinge katılıyor bu sefer baştan beri takip ettiği için dün yaptığı şeyi bugün yapana tepki veriyor o yüzden rolling konularında mesaj gelirse fix atarım gelmezse de sağlık olsun dünyanın sonu değil
Gelseydi direk dağıtım olacaktı zaten de bizim sansimiz yok dostum beBarça son saniye yemeseydı sende unut dagıtırdın reıs
Ahmet reis rolling konularından önce karanlık odada çiğ et yiyip geliyor diyorlarYahu kasacak bişey de yok kendini yırtacak bişey de yok. Siz dua edin Ahmet reis yok 50 sayfa olmuştu şimdi burası 🤣