- 56,719
- 30,917
- 113
Kornerse nasil ortasi yok dost puahhahahBu kornerlerse almanya liginin ortası yok bir bakıyorsun 2-3 de kalmışlar bir bakıyorsun 12-13 tane atmışlar
Kornerse nasil ortasi yok dost puahhahahBu kornerlerse almanya liginin ortası yok bir bakıyorsun 2-3 de kalmışlar bir bakıyorsun 12-13 tane atmışlar
Puahahaha çok iyi espiri evi inlettimKornerse nasil ortasi yok dost puahhahah
Ahmet'in bulunduğu ortamda fazla durma senEv sahıbı 2 degısıklık
Bir güzele deli gibi sevdalandın mı hey cannnhahshhshs
Sorma kaç kere dedim ona basketbol anladık da futbol sayma ama yine sayıyordu 😀😀😀😀😀O nasıl bı insan nasıl maç takip etmektir anlamıyorum 18 yaşında falan sandım yasida 27mis ne kdr itici yaptığı işler.korkuyorum yakında saniyeleride yazmaya basliycak.adamin forumdaki işi sadece roll takip etmek başka hiç bişey yapmiyor
ahmet kim knka la ipucu ver fransız kaldım olaya 😂Ahmet reis rolling konularından önce karanlık odada çiğ et yiyip geliyor diyorlar
Kanka rahatsız edıyorsa analızler susayımAhmet'in bulunduğu ortamda fazla durma sen
Ahmet diye biri işte etiket atmayayim yanlış anlar sürekli takip ediyor ama oyuncunun çıkardığı gazı bile yazıyor öyle düşünahmet kim knka la ipucu ver fransız kaldım olaya 😂
hayatımızı kaydırdı be knka bakma makara yaptığımızaBir güzele deli gibi sevdalandın mı hey cannn
Bro bu konuda katilmiyom snaa onun tarzida oyle dmeek ben misal benim rolde seviyom oyle takibi ayrica diyelim ki ulasmadin susar bisey demez herkes öyle olsa bir sorun olmaz roll konularindaO nasıl bı insan nasıl maç takip etmektir anlamıyorum 18 yaşında falan sandım yasida 27mis ne kdr itici yaptığı işler.korkuyorum yakında saniyeleride yazmaya basliycak.adamin forumdaki işi sadece roll takip etmek başka hiç bişey yapmiyor
Bende bwğendim bak puahhaPuahahaha çok iyi espiri evi inlettim
Doğru kardo adam susuyor birşey demiyor orda harbi adamBro bu konuda katilmiyom snaa onun tarzida oyle dmeek ben misal benim rolde seviyom oyle takibi ayrica diyelim ki ulasmadin susar bisey demez herkes öyle olsa bir sorun olmaz roll konularinda