- 16,819
- 9,396
- 113
Şimdi çıkarır vurur masaya 25 30 kişiye 1 er k yi 🤣 @MelodyZxZ@MelodyZxZ reis şimdi napıcaz 3-5 kişidik köyde şimdi belediye olduk
Şimdi çıkarır vurur masaya 25 30 kişiye 1 er k yi 🤣 @MelodyZxZ@MelodyZxZ reis şimdi napıcaz 3-5 kişidik köyde şimdi belediye olduk
reis adayımAbi şimdi 1 kişi lazım sağlam aranızda onay verdiğiniz 10 15 kişi seçsin çekiliş yapsın çıkan 5 kişiye verelim kimse mirin kırın etmesin beğenenler den çekiliş yaparsak ayıp olur . Seviyorum sizleri
Adayımmm ama bende @butragueno bu reis seçsin en güvenilir adamAbi şimdi 1 kişi lazım sağlam aranızda onay verdiğiniz 10 15 kişi seçsin çekiliş yapsın çıkan 5 kişiye verelim kimse mirin kırın etmesin beğenenler den çekiliş yaparsak ayıp olur . Seviyorum sizleri
@butraguenoAbi şimdi 1 kişi lazım sağlam aranızda onay verdiğiniz 10 15 kişi seçsin çekiliş yapsın çıkan 5 kişiye verelim kimse mirin kırın etmesin beğenenler den çekiliş yaparsak ayıp olur . Seviyorum sizleri
Aga 10 15 kisi yok saglam takip eden 7 8 kisi maxAbi şimdi 1 kişi lazım sağlam aranızda onay verdiğiniz 10 15 kişi seçsin çekiliş yapsın çıkan 5 kişiye verelim kimse mirin kırın etmesin beğenenler den çekiliş yaparsak ayıp olur . Seviyorum sizleri
gerçektende öyleAga 10 15 kisi yok saglam takip eden 7 8 kisi max
@butraguenoAbi şimdi 1 kişi lazım sağlam aranızda onay verdiğiniz 10 15 kişi seçsin çekiliş yapsın çıkan 5 kişiye verelim kimse mirin kırın etmesin beğenenler den çekiliş yaparsak ayıp olur . Seviyorum sizleri
Reıs o kadar takıp ettık 15 kısı cokAbi şimdi 1 kişi lazım sağlam aranızda onay verdiğiniz 10 15 kişi seçsin çekiliş yapsın çıkan 5 kişiye verelim kimse mirin kırın etmesin beğenenler den çekiliş yaparsak ayıp olur . Seviyorum sizleri
TemizzzzzzŞuradan da paramızı alalım
Yeseydin seni bulurduAsiruhun ödülünü kızlarla yemedim diye bu haldeyim keşke yeswydim ak 😁
reis burdan gelen karı bölüştür 😂Şuradan da paramızı alalım
Adam yürüyen won akŞuradan da paramızı alalım
3 dkkada 15kŞuradan da paramızı alalım
Helal beŞuradan da paramızı alalım
Aynen aranızda bölün hak geçmesinAga 10 15 kisi yok saglam takip eden 7 8 kisi max