- 9,182
- 3,992
- 113
Hemen bakıyorum dostumSen seç kral kendini çekme sana verecegim zaten en çok takip sende gibi
Hemen bakıyorum dostumSen seç kral kendini çekme sana verecegim zaten en çok takip sende gibi
@MelodyZxZ bence bir kisi sayisi belirle misal 5 6 hayat1kumarda en bastan gelerek swcsin hakedenleriCozerizde kriterler ne olucak kardeş.ilk sayfadan beri olanlar var maçın son 20.dksi gelende var neye göre olcak?
Hakkını verirBurtanegro da iyi takip mevcut ama ilk mesajlar sende hakkını verirsen olur ama
Bol şans dıyıp gıdebler var aktıf olarak takıp edenler varBurtanegro da iyi takip mevcut ama ilk mesajlar sende hakkını verirsen olur ama
Hakkını verir o seçsin dostumBurtanegro da iyi takip mevcut ama ilk mesajlar sende hakkını verirsen olur ama
ferdi seçiyor@MelodyZxZ bence bir kisi sayisi belirle misal 5 6 hayat1kumarda en bastan gelerek swcsin hakedenleri
Bak kardoHemen bakıyorum dostum
Hah buda baya mantikli bakSen seç kral kendini çekme sana verecegim zaten en çok takip sende gibi
Bro o dağıtımda yapmak istemiyo heralde ben en başta dedim ona bana at ben dagitimida yaparım diye ama oralı olmadı@MelodyZxZ bence bir kisi sayisi belirle misal 5 6 hayat1kumarda en bastan gelerek swcsin hakedenleri
La yok sana dedi bak iste zaten az cok liste hemen cikiyir belli kisilerHakkını verir o seçsin dostum
Daha azToplam 10 kişi mi var takip eden
öyle bişi zatenToplam 10 kişi mi var takip eden
Kardo @butragueno da biliyor en kötü 7 8 sağlam takip eden varToplam 10 kişi mi var takip eden
Dur ferdi baksin duzgun takip edenleri yazsin sana sen karar verirsin artik.l bwnceToplam 10 kişi mi var takip eden
O civarda belki daha azToplam 10 kişi mi var takip eden
O takip listesini çıkar sonradan gelen 2 kişi de ekle 10 kişiye 250 TL verelim işimize bakalım daha da uzatmayalım @butragueno sende yardım et uzatan olursa dağıtımı çekilişe dönerim 10 kişiye vereceğim 1 kişiye 2500 TL atacağım o bir bir göndersinDaha az