- 4,154
- 1,648
- 113
Reıs konuya 35 dakıka önce gelmıssınUla herkes arkadasını ekletiyor iyiymiş
Reıs konuya 35 dakıka önce gelmıssınUla herkes arkadasını ekletiyor iyiymiş
Teşekkürler dostum@Saulalvarez olsun 9 10 da @İmParaThor
la alakası yok gir bak hepsi takipledi ben almıyom zatenUla herkes arkadasını ekletiyor iyiymiş
Ya dostum be adam incelik göstermiş yapma şunu gözünü seveyimB
en alırım
Bro ben teldeyim ferdi yapar ya da bolusuruz farketmez@butragueno özelden IBAN at kral çekim verdim gelince listeye ver özelden yaz
Haklısın biraz abartılı olduYa dostum be adam incelik göstermiş yapma şunu gözünü seveyim
Valla ayıpBastan takıp edenlere eyvallah adam 4 kısı daha ekle dıyor o arkadasını diyor o arkadasını dıyor 250 300 lira İcin kendimi de gectim dıgerlerıne ayıp neyse
Tamam @butragueno IBAN at özelden tek tek ver kral parayı sana Aticam özelden yazın arkadaşa da listedekiler .
ahhahaha sende körükleme adamıValla ayıp
Dalgınlığıma denk geldiYa dostum be adam incelik göstermiş yapma şunu gözünü seveyim
Sen bu işi beceremiyorum ama şu listeye kimi yazsan sıkıntı çıkar zaten.herkes sessizce beklesin.awk 20. Sayfada geln adamı listeye koymuşsun la 😁 neyse benim gibi yapın kenara çekilin bekleyin.konu hirazdan kilitlenir zaten
Noldu burdaVay yavusaklad not aldim hepinizi
Bilmiyom la canim sıkıldı daldimNoldu burda
Talibim dost eger eksik varsA
Sorun yok zaten forumaa genel anlamda ödül alan birisin adam orada incelik göstermiş çok çok ihtiyacın varsa ben atayım sana ama bazı şeyleri akışına bırakmak lazım yarın bir gün sen yada bir baskasi çıktığı zaman başkaları da aynısını yapsa sende rahatsız okursun. Canını yerim iyi gecelerD
Dalgınlığıma denk geldi
Fazla var bırını al götürTalibim dost eger eksik varsA