- 4,154
- 1,648
- 113
En mantıklısı reis kesene bereketttO takip listesini çıkar sonradan gelen 2 kişi de ekle 10 kişiye 250 TL verelim işimize bakalım daha da uzatmayalım @butragueno sende yardım et uzatan olursa dağıtımı çekilişe dönerim 10 kişiye vereceğim 1 kişiye 2500 TL atacağım o bir bir göndersin
harbidende bu kadardık
afiyetler olsun kesenize bereket 10 kişi dedi umarım ekleniriz
4 daha ekleyin
Sen adamsınHerkez faydalansın takip madem 10 kişiden az 250 sans parası da iyidir beni de düşünün 5 kişi 500 yerine 10 kişi verelim herkez faydalansın
Aynen öle yapalım yabancı yok burda hep burdayızHerkez faydalansın takip madem 10 kişiden az 250 sans parası da iyidir beni de düşünün 5 kişi 500 yerine 10 kişi verelim herkez faydalansın
Kesene bereketHerkez faydalansın takip madem 10 kişiden az 250 sans parası da iyidir beni de düşünün 5 kişi 500 yerine 10 kişi verelim herkez faydalansın
Adammm yaa4 daha ekleyin
Liste hakkı budur
e4 daha ekleyin
Dostum onu da sen ekle şimdi kimi eklesek sıkıntı olacak4 daha ekleyin
knka ali vardı bide sanki ya yanlışmıyım ayıp olmasın ben kendim için söylemiyorum
HaklıDostum onu da sen ekle şimdi kimi eklesek sıkıntı olacak
Hamza kankanmi adamin ilk msjin6. Sayfada @Valenciennes olmaliymis listede dierleri normal
Aman ekle gitsin reis 4 kişi dahaDostum onu da sen ekle şimdi kimi eklesek sıkıntı olacak