- 6,569
- 1,781
- 113
La sen orda hali saha maci ayarla ben bursadan gelicem sözİstanbul'da oturan varsa korona sonrası halı saha yapalım bahsine
La sen orda hali saha maci ayarla ben bursadan gelicem sözİstanbul'da oturan varsa korona sonrası halı saha yapalım bahsine
Benim bilader mugla cezaevinde yatıyo nasıl oralar sıcakmıForumun yarısı bursa bende Bursa ama muglada yasiyom
Ne zamabue5beri orda benim birader 7 sene yatti gecen sene tahliye olduBenim bilader mugla cezaevinde yatıyo nasıl oralar sıcakmı
Yaklaşık 10 ay oldu 10 aydır yatıyorNe zamabue5beri orda benim birader 7 sene yatti gecen sene tahliye oldu
Kanka aciga mi gecti kapali dan benim ki kapalı dan aciga gectiydi ula acik ceza evi sonra orasi kapandi yatagan a geçti orda bitirdi cezayi neden girdi abin kankaYaklaşık 10 ay oldu 10 aydır yatıyor
Kardeşim kanka daha 19 yaşında 8 sene yatarı var kapalıda şuan muglada bizim buraya aldırmaya çalışıyoruz bakalımKanka aciga mi gecti kapali dan benim ki kapalı dan aciga gectiydi ula acik ceza evi sonra orasi kapandi yatagan a geçti orda bitirdi cezayi neden girdi abin kanka
Hadi ins aldırırsaniz kanka lise mezunu oldu mu olmadiysa açıktan liseye yazilsin okulu bitirsin sonea aciga çıkınca sinava girer 2 yıllık uni kazanır belki ceza evi okula izin veriyor en azindan 7 de cikar ceza evinden akşam 7 de girerKardeşim kanka daha 19 yaşında 8 sene yatarı var kapalıda şuan muglada bizim buraya aldırmaya çalışıyoruz bakalım
Yok liseyi okumadı da kapalı da kanka nasıl liseye gitsinHadi ins aldırırsaniz kanka lise mezunu oldu mu olmadiysa açıktan liseye yazilsin okulu bitirsin sonea aciga çıkınca sinava girer 2 yıllık uni kazanır belki ceza evi okula izin veriyor en azindan 7 de cikar ceza evinden akşam 7 de girer
Açık lise sadece sinavlar var sinavlar ceza evinde giriyor mutlaka bitirsin kanka abim benim oyle yaptı sonra uni kazandı acikta hep dışardaydiYok liseyi okumadı da kapalı da kanka nasıl liseye gitsin
Malatya mı? Malatyanın neresinden hemşerim44 malatya
Battalgazi kardeşimMalatya mı? Malatyanın neresinden hemşerim
ŞAka mısın sen bende Battalgaziliyim beBattalgazi kardeşim