battalgazili gördün mü 2 sokak öteye kacacaksınŞAka mısın sen bende Battalgaziliyim be
battalgazili gördün mü 2 sokak öteye kacacaksınŞAka mısın sen bende Battalgaziliyim be
Anadoluya kapısını açan yer olum bizim memleket Cüneyt Arkının filmlerinde görmüşündürbattalgazili gördün mü 2 sokak öteye kacacaksın
Kardeşim niye şaka yapıyım Battalgazi köyüm toptaşŞAka mısın sen bende Battalgaziliyim be
battalgazili gördün mü 2 sokak öteye kacacaksın
Benimki Boran kardeşimKardeşim niye şaka yapıyım Battalgazi köyüm toptaş
Aynen kardeşim yağlı ekmeği çok özledimAnadoluya kapısını açan yer olum bizim memleket Cüneyt Arkının filmlerinde görmüşündür
tebrik ederim dünya küçük şimdi 100 er lira atesleyin banada bunu kutlayalımBenimki Boran kardeşim
Erhanım kazanıyım atarım kardeşim ayıpsıntebrik ederim dünya küçük şimdi 100 er lira atesleyin banada bunu kutlayalım
Erhanım sende para vardır sen bana bi 200 ateşle 100 ateşlerim ben sana geri durumları biliyon yengen geliyor olumtebrik ederim dünya küçük şimdi 100 er lira atesleyin banada bunu kutlayalım
Önemli olan kazanmadan atmak herkese bol şanslar bize de gülecek elbet bir günErhanım kazanıyım atarım kardeşim ayıpsın
Beni herkes banka sanıyor 1 haftada 6 kişi istedi hangi birine parçalanayım ver 500 ver 500 kalmadı vallaErhanım sende para vardır sen bana bi 200 ateşle 100 ateşlerim ben sana geri durumları biliyon yengen geliyor olum
Erhanım 18 lira papara ile yatırabilceğim site biliyomusun?tebrik ederim dünya küçük şimdi 100 er lira atesleyin banada bunu kutlayalım
atlasbet var knkErhanım 18 lira papara ile yatırabilceğim site biliyomusun?
Erhanbank değil miydin hani sen Hayallerimle oynadın puuu sanaBeni herkes banka sanıyor 1 haftada 6 kişi istedi hangi birine parçalanayım ver 500 ver 500 kalmadı valla
Tamam erhanım saolatlasbet var knk
Erhanım deposit olarak 1000 lira borç verecek site var mı?atlasbet var knk
Dolandırma işlerine senin bi arkadasın var o bakıyo ona sor kardeşimErhanım deposit olarak 1000 lira borç verecek site var mı?
Sevmiyorum bu tür diyolokları olum 2 tarafta sevdiğim insanlar olunca arada kalamamNe kızdın çağır yüzünede söylerim 5 kat astar var yüzünde utanmaz ama neyse Edirne candır gerisi heyecan
Beni zamanı geldiğinde anlıcaksın şekerim bol sanslarSevmiyorum bu tür diyolokları olum 2 tarafta sevdiğim insanlar olunca arada kalamam