- 167
- 59
- 28
ya valla banada öle dediler eklenmedi girip azarlayınca eklendiBonus talebiniz işleme alınmıştır. Yoğunluk nedeni ile maksimum 1-30 dakika içerisinde sonuçlandırılacaktır
ya valla banada öle dediler eklenmedi girip azarlayınca eklendiBonus talebiniz işleme alınmıştır. Yoğunluk nedeni ile maksimum 1-30 dakika içerisinde sonuçlandırılacaktır
kaç dakika sonra bağlandın tekrarya valla banada öle dediler eklenmedi girip azarlayınca eklendi
atm uzerınden cekım ne ya ılk defa duyuyorumBaglanabilirsem soylucem eklesinler 2 saat oldu nerdeyse siteyi tanitiyolar bonus vererek ama canlı destek pert millet bu siteye yatırım yapacağı varsa bile sırf bu leş canlı destek için yatırım yapmaz
adamım ben baglandım sordum 1 ıla 30 dakıka ıcınde yansıcak dedıTeyit edildi bonus yokmus bitmis bilginiz olsun
En güzel sistem o kendi kendine para yatiriyomus gibi oluyon havaleden bin kat güvenliatm uzerınden cekım ne ya ılk defa duyuyorum
ha hesap noyu tcyı verıyoruz kendı hesabıma olarak yatırıyor ama telefona sms gelıyor zıraatta mısal kartsız ıslemden kendıme para yatırırkende sms gelıyor o sms ı mısal cektık nasıl ıletecez adamlaraEn güzel sistem o kendi kendine para yatiriyomus gibi oluyon havaleden bin kat güvenli
25 tl eklendı3.5 saat once 5 15 dakika arasinda yuklenecektor dediler hala yok
Vala o kadarını bilmiyom ama onlar bi şekilde yatiriyolar ziraat harici başka kartın varsa onla çekha hesap noyu tcyı verıyoruz kendı hesabıma olarak yatırıyor ama telefona sms gelıyor zıraatta mısal kartsız ıslemden kendıme para yatırırkende sms gelıyor o sms ı mısal cektık nasıl ıletecez adamlara
papara var olmazmıkı tek ziraat var kotu oldu buVala o kadarını bilmiyom ama onlar bi şekilde yatiriyolar ziraat harici başka kartın varsa onla çek
Ziraat bankasi cekimi icin farkli bir TC no daha gereklidir ibaresi gormustum bir sitede Muhtemelen bu dedigin sms muhabbetinicindir.ha hesap noyu tcyı verıyoruz kendı hesabıma olarak yatırıyor ama telefona sms gelıyor zıraatta mısal kartsız ıslemden kendıme para yatırırkende sms gelıyor o sms ı mısal cektık nasıl ıletecez adamlara
yarın karakoldan arıyorlar diyorlar şırnakta ne işin vardı DDEn güzel sistem o kendi kendine para yatiriyomus gibi oluyon havaleden bin kat güvenli
sen cekimi neyle verdin hangi bankaya bizi bi aydınlat iptal olup duruyoben 110 yak yak
hocam geçmişe gel -100 yazar üstüne bas iptal sebebi yazar desteğe bağlanmana gerek yoksen cekimi neyle verdin hangi bankaya bizi bi aydınlat iptal olup duruyo
güzel bende o şekil yaptım geçmiş muhabbetini yeni gördümhocam geçmişe gel -100 yazar üstüne bas iptal sebebi yazar desteğe bağlanmana gerek yok
ha dur yav benimde ilk iptal oldu. 25 tl sitede kalacak şekilde çekim ver. aldıgın bonus miktarı hesapta kalacak. bana öyle yazdılar düzelttim yolladılar şimdi