- 1,073
- 476
- 83
Canlıda bekliyorum aktif mı alırmıyım dün kaçırdım
hocam önceki 1-2 sayfada bitti dedilerCanlıda bekliyorum aktif mı alırmıyım dün kaçırdım
Kardesim şimdi aldım eklendi bana dene bağlan al sendehocam önceki 1-2 sayfada bitti dediler
ya şimdi ağzımı bozucam. adamlar bitti diyor onlara inanıyoruz sıradan çıkın diye yapıyorlar o zamanKardesim şimdi aldım eklendi bana dene bağlan al sende
verdıklerı cevap aynı ıp sulalede ıddaa oynayan coktur ama canlıdan oynayan bı tek benım ve bugune kadarda 1 tl hıcbır sıtede kalmamıstır en kotu dedıgın sıtede bıle aklında bulunsunsite sağlam 10 yıllık kumar hayatımda 1 lira para kalmadı hiç bir yerde bu siteden şüphelenmiştim çok şükür sicilimi bozmadı dogru düzgün hilesiz oynarsanız paranızı alırsınız
dogrudur ama kumar konusunda kimseye güvenmem holigandan paramı alamadım diye tek hesabı olduguna dair yeminler eden kişilerde 4 5 hesap cıktı kumar delikanlının aklını alıyor insallah ilk ve son olurverdıklerı cevap aynı ıp sulalede ıddaa oynayan coktur ama canlıdan oynayan bı tek benım ve bugune kadarda 1 tl hıcbır sıtede kalmamıstır en kotu dedıgın sıtede bıle aklında bulunsun
olabılıyor boyle seyler 4 oyun canlı casıno 5 oyuna canlı oyunlar oynadım 10 dk surdu kızdıgım olay bu ay 5000 yatırmısımdır bu kadar sans olmadıdogrudur ama kumar konusunda kimseye güvenmem holigandan paramı alamadım diye tek hesabı olduguna dair yeminler eden kişilerde 4 5 hesap cıktı kumar delikanlının aklını alıyor insallah ilk ve son olur
valla ben arkada vpn acıkmıs sonradan farkettim ona ragmen ödendi vpnye normalde sıkıntı oluyorduolabılıyor boyle seyler 4 oyun canlı casıno 5 oyuna canlı oyunlar oynadım 10 dk surdu kızdıgım olay bu ay 5000 yatırmısımdır bu kadar sans olmadı
rulete gir 3.5 tlden 7 sayı al sansına gelirse 126 olcak zaten, oyun takibin varsa kazanma ihtimalin varHangi oyunda para cekme durumumuz olur arkadaslar tavsiyeniz
Rulet hic bilgim yok kardes slot olarak ceken olmus baya hangi oyun guzel veriyo acabarulete gir 3.5 tlden 7 sayı al sansına gelirse 126 olcak zaten, oyun takibin varsa kazanma ihtimalin var
kısmet olacaksa oylede boyle de oluyor ama rulette sansın daha yuksek bence bol sanslarRulet hic bilgim yok kardes slot olarak ceken olmus baya hangi oyun guzel veriyo acaba