- 325
- 184
- 43
Site ödenemeye başladı
Son düzenleme:
Link?100 Frespin veriyorlar bet değeri 1₺ Gates of olympus ve Sweet Bonanza da geçerli.
Gelen kazancı 1 kat çevrim sonucu 100₺ çekim verebilirsiniz.
Çekim iptal olacak maksibank ile cekÇekim verildi, çekim gelirse yazacağım. Sigara parası temiz oldu eyv Ömer
Okey bromÇekim iptal olacak maksibank ile cek
ip demişlerdi bana hatta 2 3 arkadaşıma da öyle dediler ip ile alakası bile yoktu 😄😄Çekim iptal olacak maksibank ile cek
Çekim verdim foto atabilirim ?ip demişlerdi bana hatta 2 3 arkadaşıma da öyle dediler ip ile alakası bile yoktu 😄😄
Salla gitsin reis ben salladımKanka bu maksi çekim, hesap no şube no bunları nereden vericem aw elli tane şey istemiş
ödemediler bende foto atayım mı? Ne bu gerginlik 😄Çekim verdim foto atabilirim ?
Bakmıyorlar zaten 2884 falan yaz ibanı doğru yaz bittiKanka bu maksi çekim, hesap no şube no bunları nereden vericem aw elli tane şey istemiş
Yüksek ihtimal o ip üzerinden kayıt olunmuştur bende problem olmadıödemediler bende foto atayım mı? Ne bu gerginlik 😄
Yavşak temsilci 100 lira için doğru gir falan diyor şimdi baktım netten kart üzerinde belli sayılar arasindaymis girdim eyv omerim bu bilmem kaçıncı cekisimBakmıyorlar zaten 2884 falan yaz ibanı doğru yaz bitti
Neye göre dolandırıcı dedin laDolandırıcı bunlar be
Kral her site doğru girin der de ben salladım ödedi dkskdndlskaöYavşak temsilci 100 lira için doğru gir falan diyor şimdi baktım netten kart üzerinde belli sayılar arasindaymis girdim eyv omerim bu bilmem kaçıncı cekisim