Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu MeritSlot 100 Freespin Deneme Bonusu

umutfalconn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,213
247
63
Ödeyecekler heralde yeni yazıyordu, şimdi işlemde oldu

Honos21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,398
619
113
Multihavaleyle çekim verdim reddedip maksi havaleyle verin demisler. Maksi havaleyle çekim verdim reddedip ip diyip sildiler.
Ulan madem ip diyip silecen neden ilkinde maksi havaleyle talep ver diyorsun piçin kurusu

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
581
433
63
Bunlar tam bir oruspu çocuğu anasını siktiklerim

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,555
586
113
Çekim yapamayanlar wifi kullanıyor galib
Lan ömer hergun bi fiyaskosun hala sana inanıp üye olanlar var.bunun 5 tane forum hesabı var.bi hesaptan konu açıyor arkasindan 2 dk sonra diger hesaptan - alındı biraderim eyv yaziyor. Sonra ucuncu hesptan cekim yapildi yaziyor.herkeste atlıyor.bu adam her gece gelen bir sahtekar.

omer19051905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
348
194
43
Lan ömer hergun bi fiyaskosun hala sana inanıp üye olanlar var.bunun 5 tane forum hesabı.bi hesaptan konu açıyor arkasindan 2 dk sonra diger hesaptan - alındı biraderim eyv yaziyor. Sonra ucuncu hesptan cekim yapildi yaziyor.herkeste atlıyor.bu adam her gece gelen bir sahtekar.
Ulan mal herif ne yan hesabı 100 kişi belki çekim yaptı sayemde ne kadar aptalsın lan sen geçen günde gece geliyorsun cunki Adminlerden kaçıyorsun dedin, ig seviyen kaç 5 falan mı? Ayrıca rahatsız oluyorsan defol git Çünkü ben gitmiyorum

omer19051905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
348
194
43
Lan ömer hergun bi fiyaskosun hala sana inanıp üye olanlar var.bunun 5 tane forum hesabı.bi hesaptan konu açıyor arkasindan 2 dk sonra diger hesaptan - alındı biraderim eyv yaziyor. Sonra ucuncu hesptan cekim yapildi yaziyor.herkeste atlıyor.bu adam her gece gelen bir sahtekar.
Pp ye baktımda ne kadar mal oldugunu anladım