- 1,213
- 247
- 63
Ödeyecekler heralde yeni yazıyordu, şimdi işlemde oldu
Çekim yapamayanlar wifi kullanıyor galibBen çektim 5 dakıkada geldi valla
Lan ömer hergun bi fiyaskosun hala sana inanıp üye olanlar var.bunun 5 tane forum hesabı var.bi hesaptan konu açıyor arkasindan 2 dk sonra diger hesaptan - alındı biraderim eyv yaziyor. Sonra ucuncu hesptan cekim yapildi yaziyor.herkeste atlıyor.bu adam her gece gelen bir sahtekar.Çekim yapamayanlar wifi kullanıyor galib
Yok bende Wi-Fiden kayıt oldumÇekim yapamayanlar wifi kullanıyor galib
Ulan mal herif ne yan hesabı 100 kişi belki çekim yaptı sayemde ne kadar aptalsın lan sen geçen günde gece geliyorsun cunki Adminlerden kaçıyorsun dedin, ig seviyen kaç 5 falan mı? Ayrıca rahatsız oluyorsan defol git Çünkü ben gitmiyorumLan ömer hergun bi fiyaskosun hala sana inanıp üye olanlar var.bunun 5 tane forum hesabı.bi hesaptan konu açıyor arkasindan 2 dk sonra diger hesaptan - alındı biraderim eyv yaziyor. Sonra ucuncu hesptan cekim yapildi yaziyor.herkeste atlıyor.bu adam her gece gelen bir sahtekar.
Pp ye baktımda ne kadar mal oldugunu anladımLan ömer hergun bi fiyaskosun hala sana inanıp üye olanlar var.bunun 5 tane forum hesabı.bi hesaptan konu açıyor arkasindan 2 dk sonra diger hesaptan - alındı biraderim eyv yaziyor. Sonra ucuncu hesptan cekim yapildi yaziyor.herkeste atlıyor.bu adam her gece gelen bir sahtekar.
Ne kadar sürdü gelmesi . Ben 18 dakka oldu halen bekliyorumÖdeme geldi maxi havale ilr
5 dakıkada geldi benımkıNe kadar sürdü gelmesi . Ben 18 dakka oldu halen bekliyorum
Bende bekliyorum Helen işleme alınmadı cevrimde tamam bakalım ne olacak5 dakıkada geldi benımkı
Arkadaşlar siz benim yan hesaplarımsınız sessiz olun dkskzmsmBende bekliyorum Helen işleme alınmadı cevrimde tamam bakalım ne olacak
Wifi denemeBu kadar sahtekar bir site yoktur 100 TL için yaptiklarina bakın. Siteye ilk üyelik ıp diyor