- 348
- 194
- 43
Vay aq ben çektim demek kafasına göre yapıyorlar konuyu kapatıyorum
Oku resmi anlarsın.haaa anlamadın mı bi yatırım yap kesin anlarsinNeye göre dolandırıcı dedin la
Kapa kapa kanka ayak yapıyorlar ara sıra olur nazarlıkVay aq ben çektim demek kafasına göre yapıyorlar konuyu kapatıyorum
Kapa kapa kanka ayak yapıyorlar ara sıra olur nazarlık
Kral Baymavi varOmerim merdiven altı bul bir tane hevesim kursağımda kaldı geceyi siftahla bitirelim 😄
parabets62.xyz var bu %100 ödüyor baya kişi çekti çekim limitsiz 10 Fs veriyorOmerim merdiven altı bul bir tane hevesim kursağımda kaldı geceyi siftahla bitirelim 😄
Beyler kusura bakmayın çekim yapamayanlar parabets62.xyz bonusunu alsın. 10 fs veriyor çevrim çekim şartsız + BAYMAVİ sitesi var o da freespin veriyor 250₺ çekebilirisniz
Yakınının tc sini yazdın mı mesela gerçektenVay aq ben çektim demek kafasına göre yapıyorlar konuyu kapatıyorum
Kapanması için yazdım. Beyler kusura bakmayın çekim yapamayanlar parabets62.xyz bonusunu alsın. 10 fs veriyor çevrim çekim şartsız + BAYMAVİ sitesi var o da freespin veriyor 250₺ çekebilirisnizİP çakışması varmış bende neden çok kolay kazandım diye düşünüyordum,konuyu kapatsın bir yetkili.
Çek kral da site palavra atıyor gene dene sansınıBeyler freespin den 130 kazandım ama 100 TL de sabitlendi oyun şimdi napicaz ? Cekiyormuyuz direk
Çekim hangi yöntem ile dostÇek kral da site palavra atıyor gene dene sansını
Kaç dakikada odedilerÇekim iptal olacak maksibank ile cek