😀😀en sonda ya kazancaksın yada kaybetceksin demissin zaten öyle olcak başka alternetif yok
Maalesef öyle ama bayagi bi spin atarim ama 30 40 sabit duşuk spinde atarim. Ara ara kazanclar verir bakiye ile dusup yine ayni yerlere yakin gelirisn sonra iyice dusmeye baslat iste o anlarda vermez uzun sure ve o ara spini yukseltirim cunku buyuk kazanc verir o aralarda vermezsede kazam 0 olur.
Daha sonra baska sitede aynı oyuna girerim. En dusuk spinle degil 1 ust spinle başlarım 10 15. Bazan 20 bulmaz freespin veya buyuk kazanc verir.
Bence bu slot sağlayıcıları kişinin uzerinde nasil derler bilmiyorum. Belirli bir kazanç verecek kadar ayarli işte.
Mesela soyle diyeyim ornek olarak gecenle başıma geldi.
Kasam yuksek 1 tl den gonzo oyununda başladım sonra kademe kademe yükselttim mesela 30 40 spin 1 tlden attim yok 5 tl den 20 30 arasi attim yok 10 tl den 20 spin attim yok 20 tl den 10 15. Spinlerde 20 bedava spin geldi. Gonzo oyunu carpanlidir spinlerde. Verdigi buyyk kazanc normalde en az 70 80 kati vermesi gerekirken 10 kati kazanc verdi hemde 20 spinde.
Yani aslinda ben bu slotlarin şans olduguna o andan itibaren inanmamış oldum.
20 spinde en az 50 kati vermesi gerekir en az yani minimum.
Bu sitede yeni oldugu icin veriyor.
Hic bir siteye uyelik acmamis birinin uzerinden uyelik oluşturup girin slotlarda kasanz yuksekse deneyin bakin gorun nasil para veriyor. Ama hic bir sitede uyelik acmamis olacak.