O kadar insan ödeme aldı ya vermek istemiyorlar yada bı sıkıntı vardır illaki bende 100 çektim dünLA Bu Dolandırıcılara Sakın Para Yatırmayın Parayı Kurtaran Kurtarsın Heriflere Kimliğe Kadar Attık İnandıramıyoruz isim soyismimde o kadar değişikki türkiye cumhuriyetinde 2 cisi yok 2 isimden dolayı multi olma şansıda yok
valla bro diyorumki gel kardeşim devletin tc doğrulama sistemi var çünkü kuralları okuyarak kayıt oldum tek tek baka baka oralı bile olmuyor lan dedim sahte hesap diyosun 2 ci üyelik yok diyosun o zaman bankaya çekeyim diyorum bu sederde atıyor canlıdanO kadar insan ödeme aldı ya vermek istemiyorlar yada bı sıkıntı vardır illaki bende 100 çektim dün
O zaman onlarda çok fazla kişiye yolladı gözümle görmesem demem ya sıkıldılar yada 2. Hesap açanlardan dolayı vermiyorlar artık ödemevalla bro diyorumki gel kardeşim devletin tc doğrulama sistemi var çünkü kuralları okuyarak kayıt oldum tek tek baka baka oralı bile olmuyor lan dedim sahte hesap diyosun 2 ci üyelik yok diyosun o zaman bankaya çekeyim diyorum bu sederde atıyor canlıdan
olabilir millet aç köpek anasını satayım ismi çok kullanılan bi isim gidiyor tc değiştirip 50 tane üyelik açıyor olanda bizim gibilere oluyor twitter adminine yazdım ondada bi cevap verdi şimdi vermiyor.O zaman onlarda çok fazla kişiye yolladı gözümle görmesem demem ya sıkıldılar yada 2. Hesap açanlardan dolayı vermiyorlar artık ödeme
Maşallah iyikide paylaştım bir çok insan nasiplendi bi ben cekemedim güle güle harca kardesimArkadaşlar 216 tl kazandım freespinden 1500 tl falan çevirdim 100 tl kaldı bende çekim işlmei verdim bekliyorum
kesin öyledir.Site dolandırıcı falan değil beyler doğru bilgilere ödeme yapıyorlar ye 10k kazandım 24 saatte bir çekim hakkı olduğu için 4 ünü alabildim 6 k yedim içeride..
Bu yazdigin siteler 3. Sinif siteler. Oralardada paran kalir. Ozellikle betpark. Benim 9k parami vermediler.Arkadaşlar bu siteye güvenmeyin 500 tl üstünü odemeyecek bir site dikkat edin gidin betgaranti maksibet betpark falan oynayin
konuştuk kimlik at dedi bilgilerde sorun yok elemanları amele tc doğrulama özürlüsü ertesi gün engel atmış noldu diyincebeyler 750 tl meritslottan.twitr admni ile aramda iyi..adam diyorki dedesine bile hesap açıp ödeme bekleyen var diyor.
Hocam yatirim icin dememistim onu deneme bonusu icin demiştim ornek olarakBu yazdigin siteler 3. Sinif siteler. Oralardada paran kalir. Ozellikle betpark. Benim 9k parami vermediler.