- 16,451
- 3,948
- 113
25
Seni kutluyorum kadire dikkat edin ciksada vermeyin kani bozuk onunBirde daha deneyelim yatarsak burdan da bugünlük yeter..
1.
CSYD Colo-Colo
CM Chillan
2. Çeyrek 34.5 üst
Ekli dosyayı görüntüle 534041
Tebrik ederim 🥳Vay bea yattı diyordum maçı gösteren ekranda ha bire kaçan 2 sayı kaçan 3 sayı yazdı ama 36 ile geldi
Kasayı 4 hanelere çıkaralım da yine art arda kazanabilirsin yatacağım sırayı tahmin eder bolerizÜstat diğer kuponları da bölerek yap şansın daha fazla olur ama yine de tabiki sen bilirsin. Takipteyiz. Bol şans
Dallası buradan takip ettim gelmedi bu maça yayın buldum baştan sona izledim o yüzden ben izlemeyi tercih ediyorum bana göre totemim izlemek biliyorsunKasayı 4 hanelere çıkaralım da yine art arda kazanabilirsin yatacağım sırayı tahmin eder boleriz
Aga sen voldemort felanmısın hiç uyumuyorsun galiba ne zaman denk gelsem seni her rollde görüyorum herhalde katılmadığın roll yok seninTamam üstadım doğru söyledin. 2. Adımı acele etmeden iyice düşün. Bol şans. Beklemedeyiz
Ben en fazla 3 4 saat uyuyabiliyorumAga sen voldemort felanmısın hiç uyumuyorsun galiba ne zaman denk gelsem seni her rollde görüyorum herhalde katılmadığın roll yok senin