- 5,255
- 9,211
- 113
Ben sana söylemedim zaten,bende çalışıyorum fırsat bulunca arada giriyorum da bu kardeşimizi ne zaman girsem görüyorum her rollingde bilemedim yani pek tasrif etmiyorum böyle şeyleri.Ben en fazla 3 4 saat uyuyabiliyorum
Bol sans.bunuda takip eder sonra uzarim bn mert.umarim isin sonunda cekim olur
Girip bakabilirsin mesajlarıma kardeşim ben daha sınırlı sayıda insanların rollerine katılıyorum biri sapsap biri mert ağırlıkla yanlış anlama inşallah iyi bir işin olur,ama bana boşuna sallama yani ben çalışıyorum, işim rahat olduğu için zamanım oluyor,sana da art niyetle söylemedim zatenVoldemort kim. Dambildor mu 🤣
İşşizlik basketçi. Senin de benden aşağı kalır yanın yok yani. 🤣
Roll katilimci sampiyonu olup kupayı kaldıracam az kaldi
Alakası yok ki bu söylediğin şeylerle benim söylediğimin farklı yerlere çekme boşver düşündüğün gibi bir şey söylemedim sana da neyse canın sağolsunŞimdi birsey söyleyeceğim basketçi rahatsizligin nedir anlamadım. Para mı dileniyorum, birine zarar mı veriyorum. Ahlak dersini senden öğrenecek değilim.
Kardeşim konuyu yanlış anladın ben seni tanımam etmem sende boşver uzatmayalım ayıp adama hadi sen takip et kırılma söylediğime de okey.Ben
Şimdiye kadar bu forumda sen buraya niye mesaj yazıyorsun veya niye beğenip takip ediyorsun veya veya bana para ver demisligim yok. Bunun için kimseye özel mesaj atmışligim yok
Neyi tasfir ediyorsun peki kardes?forumda rolle katilmakdan baska bisey yaptigin yok o adamda dedigin gibi bi adam ama en azindan bi paylasma niyeti falan var bikac konuc acmisligi var sende hic bisey yok.bi laf var dinime laf eden musluman olsa diye buda o hesap olmus 😁Ben sana söylemedim zaten,bende çalışıyorum fırsat bulunca arada giriyorum da bu kardeşimizi ne zaman girsem görüyorum her rollingde bilemedim yani pek tasrif etmiyorum böyle şeyleri.