Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling mertinho50 || Kasa 400 Hedef Bu Sefer Yeterli Diyene Kadar Olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Baskhetci27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,554
572
113
Ben en fazla 3 4 saat uyuyabiliyorum
Ben sana söylemedim zaten,bende çalışıyorum fırsat bulunca arada giriyorum da bu kardeşimizi ne zaman girsem görüyorum her rollingde bilemedim yani pek tasrif etmiyorum böyle şeyleri.

mertinho50

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,255
9,211
113
Ben roll yada cekilislere pek katılmam genelde kendim açar totem yapar oynarim paylaşmadan oynayınca çok tutturma yüzdesi olmuyor garip bir şekilde yada 3 5 dağıtım yapınca farklı bir olaya dönüyor çözemedim

Baskhetci27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,554
572
113
Voldemort kim. Dambildor mu 🤣
İşşizlik basketçi. Senin de benden aşağı kalır yanın yok yani. 🤣
Roll katilimci sampiyonu olup kupayı kaldıracam az kaldi
Girip bakabilirsin mesajlarıma kardeşim ben daha sınırlı sayıda insanların rollerine katılıyorum biri sapsap biri mert ağırlıkla yanlış anlama inşallah iyi bir işin olur,ama bana boşuna sallama yani ben çalışıyorum, işim rahat olduğu için zamanım oluyor,sana da art niyetle söylemedim zaten

Baskhetci27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,554
572
113
Şimdi birsey söyleyeceğim basketçi rahatsizligin nedir anlamadım. Para mı dileniyorum, birine zarar mı veriyorum. Ahlak dersini senden öğrenecek değilim.
Alakası yok ki bu söylediğin şeylerle benim söylediğimin farklı yerlere çekme boşver düşündüğün gibi bir şey söylemedim sana da neyse canın sağolsun

Baskhetci27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,554
572
113
Ben

Şimdiye kadar bu forumda sen buraya niye mesaj yazıyorsun veya niye beğenip takip ediyorsun veya veya bana para ver demisligim yok. Bunun için kimseye özel mesaj atmışligim yok
Kardeşim konuyu yanlış anladın ben seni tanımam etmem sende boşver uzatmayalım ayıp adama hadi sen takip et kırılma söylediğime de okey.

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
88,514
48,094
113
Ben sana söylemedim zaten,bende çalışıyorum fırsat bulunca arada giriyorum da bu kardeşimizi ne zaman girsem görüyorum her rollingde bilemedim yani pek tasrif etmiyorum böyle şeyleri.
Neyi tasfir ediyorsun peki kardes?forumda rolle katilmakdan baska bisey yaptigin yok o adamda dedigin gibi bi adam ama en azindan bi paylasma niyeti falan var bikac konuc acmisligi var sende hic bisey yok.bi laf var dinime laf eden musluman olsa diye buda o hesap olmus 😁

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...