- 2,033
- 602
- 113
son sayı mı ?
Yav yeter da yeter. Valla keyfimiz kalmadi sayenizde. Gormemezlikten geliyoruz hala uzatiyorsujuzBenim bu konudaki tek yanlışım hatam. Beni savunani tam tersi beni kötülüyor muş gibi algıladım. @Hayat1kumar söyledikleri konusunda haklıydı. Ondan bir çıkarım yok. Kendisini de tanımıyorum hiç. Ama lafi nereden anladıysam ona karşı yanlış yaptım. Bunun için de özür diledim.
Ama aynı şeyi yapan birine karşı ona yaptığı işten dolayı laf söylemek durduk yere. Bence bu yanlış benim olan yanlisimdam daha art niyetli ve ayrıca yaş konusunun soylenilmesi. Yasin kaç olduğu önemli değil. Üstünlük göstericidir bu. Yasin kaç siciline kaç, kaçıncı dönersin. Yani ben senden üstünüm bir adım öndeyim. Sen ikinci sınıfsınbu anlamlara geliyor.
Ah be kardaş gerek yok böyle muhabbetlere boşverin valla bak ben hep takip ediyorum ödül falan alamadım derdim harbi diyorum millet kazanınca aynı heyecanı aynı sevinci yaşıyorum o yüzden eğlencemize bakalım beYarın da sana der bunu demezsem ben birileri adamı niye takip ediyorsun katılma rolle tasvip edilmiyor bu forumda diye bir de forum adına konusulur
Seversin porto riko ustad bol sans
Bol şans bunuda getirecez